De prinses en de reus

De prinses en de reus - Caryl Hart | Highergroundnb.org

...prentenboek in de populaire prinsessen-reeks van Caryl Hart & Sarah Warburton ... Studers | De prinses en de reus, Hart, Caryl | 9789025760700 ... . Dit deel gaat over sprookjes en (voor)lezen, met in de hoofdrollen een dapper prinsesje en een (niet zo boze) reus.Sprookjes, prinsessen en reuzenDe kleine prinses Sofie kan maar niet in slaap vallen. Dat komt door die stomme reus die boven haar woont, aan het einde van de ... 'De prinses en de reus' is het derde prentenboek in de populaire prinsessen-reeks van Caryl Hart & Sarah Warburton. Dit deel gaat over sprookjes en (voor)lezen, met in de hoofdrollen een dapp ... De prinses en de reus , Caryl Hart | ISBN: 9789025760700 ... . Dit deel gaat over sprookjes en (voor)lezen, met in de hoofdrollen een dapper prinsesje en een (niet zo boze) reus. Sprookjes, prinsessen en reuzen De kleine prinses Sofie kan maar niet in slaap vallen. De prinses en de reus | ISBN 9789025760700 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'De prinses en de reus' is het derde prentenboek in de populaire prinsessen-reeks van Caryl Hart & Sarah Warburton. Dit deel gaat over sprookjes en (voor)lezen, met in de hoofdrollen een dapper prinsesje en een (niet zo boze) reus.Sprookjes, prinsessen en reuzenDe kleine prinses Sofie kan maar niet in slaap vallen. Dat komt door die stomme reus die boven haar woont, aan het einde van de ... 'De prinses en de reus' is het derde prentenboek in de populaire prinsessen-reeks van Caryl Hart & Sarah Warburton. Dit deel gaat over sprookjes en (voor)lezen, met in de hoofdrollen een dapper prinsesje en een (niet zo boze) reus.Sprookjes, prinsessen en reuzenDe kleine prinses Sofie kan maar niet in slaap vallen. Dat komt door die stomme reus die boven haar woont, aan het einde ... De prinses en de reus van Caryl Hart (bo...

INFORMATIE

AUTEUR
Caryl Hart
DIMENSIE
6,86 MB
BESTANDSNAAM
De prinses en de reus.pdf

OMSCHRIJVING

'De prinses en de reus' is het derde prentenboek in de populaire prinsessen-reeks van Caryl Hart & Sarah Warburton. Dit deel gaat over sprookjes en (voor)lezen, met in de hoofdrollen een dapper prinsesje en een (niet zo boze) reus.Sprookjes, prinsessen en reuzenDe kleine prinses Sofie kan maar niet in slaap vallen. Dat komt door die stomme reus die boven haar woont, aan het einde van de bonenstaak, en die steeds maar heen en weer blijft stampen. Als Sofie haar ouders vraagt waarom reuzen toch zo gemeen zijn, geven ze haar een sprookjesboek. Want dat reuzen humeurig zijn, is immers al honderd keer beschreven. Die sprookjes brengen Sofie op een idee: ze weet precies hoe ze die chagrijnige reus op kan vrolijken. En dus brengt ze hem een bezoekje - uiteraard via de bonenstaak.De prinses en de prentenboeken'De prinses en de reus' is het derde deel van de populaire prinsessen-prentenboeken van Caryl Hart & Sarah Warburton. Eerder verschenen in de reeks 'De prinses en de erwten' en 'De prinses en de pakjes'.

Wil je het boek lezen?De prinses en de reus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Caryl Hart. Lezen De prinses en de reus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN