De tempeliers

De tempeliers - Rudolf Steiner | Highergroundnb.org

...bij het bestuur. De Orde van de Tempeliers werd in Portugal in de 12e eeuw opgericht om de eerste Portugese koningen te helpen bij de christelijke herovering en de kruistochten voort te zetten ... De Orde der Tempelridders | Kunst en Cultuur: Geschiedenis ... . Het kasteel dat in 1160 door de Orde in Tomar werd opgericht, was indertijd het meest moderne en vooruitstrevende militaire bolwerk van het koninkrijk, geïnspireerd op de versterkingen van het Heilig Land. De Tempeliers van Dan Jones is een spannend boek, maar wel een dat volledig op de waarheid berust. De legende rond de Tempeliers wordt vaak dik aangezet in films en fictie, maar Jones' verhaal berust op de feiten. Toch is het op een toegankelijke manier geschreven, duidelijk en hier en da ... Sporen van de Tempelieren in Nederland ... . De legende rond de Tempeliers wordt vaak dik aangezet in films en fictie, maar Jones' verhaal berust op de feiten. Toch is het op een toegankelijke manier geschreven, duidelijk en hier en daar met humor. Merkwaardig is, dat over de aanwezigheid van de Tempelorde in Nederland nauwelijks iets bekend is. Zelfs een betrouwbaar overzicht van haar vestigingen in ons land is niet beschikbaar. Met deze site wordt een poging gedaan nog aanwezige sporen van "De Tempel" in Nederland te achterhalen. Dit is de vijftiende versie, verschenen: Februari 2016. Daarnaast dronken de ridders kleine tot middelgrote hoeveelheden wijn tijdens het eten en verkleinden zo hun kans op hart- en vaatziekten. "Samenvattend denken we dat het dieet en de levensstijl de verklaring is voor de lange levensduur van de Tempeliers," zo stellen de onderzoekers. En in dat geval kunnen we dus nog iets van deze ridders ... Daorum bringe de Tempeleers, oonder de neumer 'Good Gemöts' e magazine oet veur de bewoeners vaan Mestreechse verzörgingshoezer. Lees mie. In memoriam: Willy Massot. 12 miert 2020 Mèt pijn in eus hart mote veer uuch vertèlle tot euz...

INFORMATIE

AUTEUR
Rudolf Steiner
DIMENSIE
5,80 MB
BESTANDSNAAM
De tempeliers.pdf

OMSCHRIJVING

Wie zijn die geheimzinnige tempeliers, met al hun goud en bezittingen? De tragische geschiedenis van de Orde van de Tempeliers met zijn martelingen en afgedwongen bekentenissen had grote gevolgen. Steiner geeft ons een blik in de spirituele kant van leven en werken van de tempeliers. Verhelderende inzichten in deze duistere materie.

Wil je het boek lezen?De tempeliers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rudolf Steiner. Lezen De tempeliers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN