Trainingen Ontwerpen

Trainingen Ontwerpen - Karin de Galan | Highergroundnb.org

...stelt dat je het succes van een training voor een groot deel kunt plannen, of het nu gaat om de motivatie van de groep of de vaardigheden van de trainer ... Opleiding: Ontwerpen van een training (train the trainer ... ... . Trainingen ontwerpen door Karin de Galan over trainers & coaching. ISBN: 9789462720091. Thema.nl voor boeken die werken! Koop Trainingen ontwerpen van Onbekend met ISBN 9789462720091. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Hoe ontwerp je een training of workshop die aansluit bij de doelen die je wil bereiken en de doelgroep waar je mee te maken hebt? En niet onbelangrijk: die binnen de tijd past die je beschikbaar hebt. In deze tweedaagse training ga je aan de slag met het ontwerpen van een eigen trainingsprogramma en het ontwerpen van losse trainingsonderdelen. Ontwe ... Trainingen ontwerpen - karin de galan school voor training ... . In deze tweedaagse training ga je aan de slag met het ontwerpen van een eigen trainingsprogramma en het ontwerpen van losse trainingsonderdelen. Ontwerp jouw training in dit online leertraject - inclusief persoonlijke begeleiding! In dit online leertraject leer je trainingen ontwerpen met behulp van de Trainingsachtbaan. Aan het einde van dit leertraject heb je jouw eigen training ontworpen! Dit kan een online- of offline training zijn, of een combinatie van beide. Bestel Trainingen ontwerpen van Karin de Galan. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een online training ontwerpen en faciliteren. Ontdek hoe je een interactief online leertraject kan realiseren. Deze online training wil je beter voorbereiden op het uitwerken en realiseren van blended en zelfs 100% online trainingen en leertrajecten. Ontwerpen van trainingen Basis (ook virtueel) Time icon 3 dagen Price icon € 1.940,00; 6-12 deelnemers Ontwikkel je ontwerpkennis en -vaardigheden; Ontwerp ...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin de Galan
DIMENSIE
5,23 MB
BESTANDSNAAM
Trainingen Ontwerpen.pdf

OMSCHRIJVING

Een geslaagde training begint met een goed programma. Wil je lekker trainen, met gemotiveerde deelnemers en zichtbaar resultaat? In dit boek ontdek je hoe je een training ontwerpt die werkt.* Nooit meer piekeren over werkvormen.* Van weerstand naar leerstand met 'de glijbaan'.* De juiste vragen stellen bij de intake.* Resultaat bereiken met spannende kernoefeningen en creatieve tussenoefeningen.Met veel voorbeelden en 21 checklisten die je direct kunt toepassen, is deze derde editie nog praktischer dan de eerste. De bijgevoegde poster maakt het heel gemakkelijk om trainingsonderdelen te ontwerpen en werkvormen te kiezen. Karin de Galan biedt startende en ervaren trainers al jaren houvast!'De methode van De Galan is praktisch, helder en ongelofelijk effectief.' - Marjoke de Grijs op www.springest.nlKarin de Galan (1967) werkt sinds 1991 als trainer. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers. De afgelopen jaren heeft ze meerdere boeken geschreven over het trainers vak. Van Trainingen ontwerpen zijn meer dan 10.000 exemplaren verkocht. In 2007 heeft Karin de Galan eenbedrijf opgericht dat opleidingen en trainingen aanbiedt voor trainers.

Wil je het boek lezen?Trainingen Ontwerpen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin de Galan. Lezen Trainingen Ontwerpen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN