Vitesse in de jaren 70

Vitesse in de jaren 70 - Ferry Reurink | Highergroundnb.org

...en die deze tijd hebben meegemaakt ongetwijfeld veel herinneringen zal oproepen en andere supporters een getrouw beeld geeft van de club in de 70's ... Vitesse in de jaren 70 door Ferry Reurink ... . Ferry Reurink (1973) is supporter van de club en auteur van onder meer Elke dag Vitesse, Het stadioncomplex en Vites! De in Arnhem geboren en getogen doelman Dick Beukhof wint een trofee als minst gepasseerde doelman in het profvoetbal en Herman Veenendaal wordt topscorer van de Eerste Divisie. Vitesse in de jaren 70 is een papieren reis in tekst en beeld die bij Vitessenaren die deze tijd hebben meegemaakt ongetwijfeld veel herinneringe ... bol.com | Vitesse in de jaren 70, Ferry Reurink ... ... . Vitesse in de jaren 70 is een papieren reis in tekst en beeld die bij Vitessenaren die deze tijd hebben meegemaakt ongetwijfeld veel herinneringen zal oproepen en ... Vitesse in de jaren 70 is een papieren reis in tekst en beeld die bij Vitessenaren die deze tijd hebben meegemaakt ongetwijfeld veel herinneringen zal oproepen en andere supporters een getrouw beeld geeft van de club in de 70's. Ferry Reurink (1973) is supporter van de club en auteur van onder meer Elke dag Vitesse, Het stadioncomplex en Vites! Vitesse in de jaren 70 is een papieren reis in tekst en beeld die bij Vitessenaren die deze tijd hebben meegemaakt ongetwijfeld veel herinneringen zal oproepen en andere supporters een getrouw beeld geeft van de club in de 70's. Ferry Reurink (1973) is supporter van de club en auteur van onder meer Elke dag Vitesse, Het stadioncomplex en Vites! Vitesse in de jaren 70 door Ferry Reurink, EAN 9789492411464. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Vitesse in de jaren 70 is een papieren reis in tekst en beeld die bij Vitessenaren die deze tijd hebben meegemaakt ongetwijfeld veel herinneringen zal oproepen en andere supporters een getrouw beeld geeft van de club in de 70's. Ferry Reurink (1973) is supporter van de club en auteur van onder meer Elke dag Vitesse, Het stadioncomplex en Vites! Vitesse-supporter en schrijver Ferry Reurink heeft een nieuw boek: 'Vitesse in de jaren 70'. Het eerste exemplaar van dit nieuwe boek over Vitesse werd op dinsdag 12 november uitgereikt aan oud ... Boekpresentatie: Vitesse in de jaren 70. Meer video's. Thomas Letsch nieuwe hoofdtrainer Vitesse. 13 uur geleden. Tim Matavz op bezoek bij Vitessenaren. 19 uur geleden. Trainen in corona-tijden. 4 dagen geleden. Vitesse documentaire: Theo Bos, gewoon bijzonder. Donderdag, 21 mei. Dit eerste deel van een nieuwe serie over de Arnhemse voetbalclub werd uitgereikt aan oud-speler Roel Zaaijer tijdens een bijeenkomst van 'Vitesse Football Memories' in het Supportershome Monnikenhuize, waar ouderen die wonen op een locat...

INFORMATIE

AUTEUR
Ferry Reurink
DIMENSIE
12,68 MB
BESTANDSNAAM
Vitesse in de jaren 70.pdf

OMSCHRIJVING

Het zijn de kleurrijke jaren 70 van onder anderen Henk Charly Bosveld, Bennie Hofs, Willie Veenstra, Boško Bursać, Herman Gerdsen, Wimke Meijers, Dick Beukhof en Herman Veenendaal.Dit eerste deel van een nieuwe serie over Vitesse behandelt de ontwikkelingen van de Arnhemse voetbalclub op sportief en bestuurlijk vlak in de "vrije', maar ook kritiese jaren 70. Het is het tijdvak waarin de opmars van het Nederlandse voetbal over de landsgrenzen plaatsvindt en Vitesse voor het eerst actief is in de Eredivisie. Blijft het na een bijzondere promotie in 1971 nog bij één jaar op het hoogste voetbalniveau, in 1977 wordt Vitesse kampioen in de Eerste Divisie en daarna maken de geel-zwarten drie seizoenen naam in de eliteklasse. Het zijn de kleurrijke jaren van onder anderen Henk Charly Bosveld, Vitesse-speler van de eeuw, ras-Klarendaller Bennie Hofs, kilometervreter Willie Veenstra uit Elden, Balkan-spits Boško Bursać en de behendige vleugelspelers Herman Gerdsen en Wimke Meijers. De in Arnhem geboren en getogen doelman Dick Beukhof wint een trofee als minst gepasseerde doelman in het profvoetbal en Herman Veenendaal wordt topscorer van de Eerste Divisie. Vitesse in de jaren 70 is een papieren reis in tekst en beeld die bij Vitessenaren die deze tijd hebben meegemaakt ongetwijfeld veel herinneringen zal oproepen en andere supporters een getrouw beeld geeft van de club in de 70's. Ferry Reurink (1973) is supporter van de club en auteur van onder meer Elke dag Vitesse, Het stadioncomplex en Vites!

Wil je het boek lezen?Vitesse in de jaren 70 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ferry Reurink. Lezen Vitesse in de jaren 70 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN