Eilandgeheimen - Verdacht

Eilandgeheimen - Verdacht - Gerard van Gemert | Highergroundnb.org

...rende thema in de boeken van Van Gemert is vaak sport ... Verdacht van Gerard van Gemert | Boek en recensies | Hebban.nl ... .De meeste boeken van Gerard van Gemert worden uitgegeven door de Belgische uitgever Clavis.In 2012 schreef Van Gemert zijn eerste verhaal in de geheim-serie voor uitgever Leopold (WPG). Dit is het daverende derde boek in de jeugdthrillerserie 'Eilandgeheimen'. Lezers die van spanning en verrassingen houden, komen hier volop aan hun trekken. Voor detectives vanaf 12 jaar. Het is herfstvakantie en Mischa's ouders gaan een w ... Eilandgeheimen - Verdacht - ako.nl ... . Het is herfstvakantie en Mischa's ouders gaan een week naar hun huisje in het zuiden van het land. De vijftienjarige Mischa blijft liever alleen thuis op Terschelling. Vlak voor zijn ouders vertrekken ... Dit is het daverende derde boek in de jeugdthrillerserie "Eilandgeheimen'. Lezers die van spanning en verrassingen houden, komen hier volop aan hun trekken. Voor detectives vanaf 12 jaar. Verdacht is het derde deel in de jeugdserie Eilandgeheimen van Gerard van Gemert. De delen zijn los van elkaar te lezen en bestaan uit spannende verhalen voor een publiek vanaf twaalf jaar. Het is herfstvakantie en Mischa's ouders gaan een week naar hun huisje in het zuiden van het land. De vijftienjarige Mischa blijft liever alleen thuis op Terschelling. Vlak voor zijn ouders vertrekken, begint hij aan zijn vertrouwde lange wandeling naar het strand. Daar hoort Mischa een vreemd geluid. In een zak zitten een huilende baby en een brief waaruit blijkt dat de wanhopige moeder hem ... Eilandgeheimen - Verdacht (eBook) Hallo! Op zoek naar een Eilandgeheimen - Verdacht-boek geschreven door auteur Gerard van Gemert? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard van Gemert
DIMENSIE
12,46 MB
BESTANDSNAAM
Eilandgeheimen - Verdacht.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het daverende derde boek in de jeugdthrillerserie "Eilandgeheimen'. Lezers die van spanning en verrassingen houden, komen hier volop aan hun trekken. Voor detectives vanaf 12 jaar.Het is herfstvakantie en Mischa's ouders gaan een week naar hun huisje in het zuiden van het land. De vijftienjarige Mischa blijft liever alleen thuis op Terschelling. Vlak voor zijn ouders vertrekken, begint hij aan zijn vertrouwde lange wandeling naar het strand. Daar hoort Mischa een vreemd geluid. In een zak zitten een huilende baby en een brief waaruit blijkt dat de wanhopige moeder hem heeft uitgekozen om haar Romy een tijdje te beschermen tegen gevaarlijke mensen. Mischa's beslissing om het meisje mee naar huis te nemen betekent het begin van een hoop ellende. Mireille, een meisje uit zijn klas op wie hij sinds kort verliefd is, lijkt aan zijn kant te staan. Maar is dat wel zo?

Wil je het boek lezen?Eilandgeheimen - Verdacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard van Gemert. Lezen Eilandgeheimen - Verdacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN