Logboek voor pelgrims

Logboek voor pelgrims - Karin Snoep | Highergroundnb.org

...het tweede pelgrimeerboek van Karin Snoep en Nelleke Bos ... Bureau ISBN - Pelgrimeren ... . Eerder dit jaar verscheen het inspiratieboek Pelgrimeren, onderweg naar Santiago de Compostela Auteur(s): Karin Snoep,Snoep, Karin EAN: 9789058778772 Voor al die mensen die graag (delen van) pelgrimsroutes lopen of fietsen is er nu een handzaam logboek. Om ervaringen en praktische informatie in te noteren, maar ook om inspiratie en bemoediging te vinden in de teksten, gedichten en foto¿s.Het boekje is uitgevoerd met een stevige integraalband, ... | Forte Uitgevers ... .Het boekje is uitgevoerd met een stevige integraalband, zodat het goed in elkaar blijft zitten en toch prettig beschrijfbaar is. Logboek voor pelgrims is ... Beschrijving. Voor al die mensen die graag (delen van) pelgrimsroutes lopen of fietsen is er nu een handzaam logboek. Om ervaringen en praktische informatie in te noteren, maar ook om inspiratie en bemoediging te vinden in de teksten, gedichten en foto's. Logboek voor pelgrims. Karin Snoep en Nelleke Bos. De teksten, gedichten en foto's in dit 'Logboek voor pelgrims' zijn bedoeld als inspiratiebron of bemoediging onderweg. Ook is er veel ruimte om aantekeningen te maken en overpeinzingen of praktische zaken te noteren en vast te houden. Voor al die mensen die graag (delen van) pelgrimsroutes lopen of fietsen is er nu een handzaam logboek. Om ervaringen en praktische informatie in te noteren, maar ook om inspiratie en bemoediging te vinden in de teksten, gedichten en foto's. Het boekje is uitgevoerd met een stevige integraalband, zodat het goed in elkaar blijft zitten en toch prettig beschrijfbaar is. Lo...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Snoep
DIMENSIE
5,57 MB
BESTANDSNAAM
Logboek voor pelgrims.pdf

OMSCHRIJVING

Voor al die mensen die graag (delen van) pelgrimsroutes lopen of fietsen is er nu een handzaam logboek. Om ervaringen en praktische informatie in te noteren, maar ook om inspiratie en bemoediging te vinden in de teksten, gedichten en foto¿s.Het boekje is uitgevoerd met een stevige integraalband, zodat het goed in elkaar blijft zitten en toch prettig beschrijfbaar is. Logboek voor pelgrims is het tweede pelgrimeerboek van Karin Snoep en Nelleke Bos. Eerder dit jaar verscheen het inspiratieboek Pelgrimeren, onderweg naar Santiago de Compostela (isbn 9789058778659).

Wil je het boek lezen?Logboek voor pelgrims in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Snoep. Lezen Logboek voor pelgrims Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN