Een stipje in de sneeuw

Een stipje in de sneeuw - Corrinne Averiss | Highergroundnb.org

...s & Ayano Imai; Henriëtte Albregts & Liesbeth Rood; Anuska Allepuz; Carla Maia de Almeida & André Letria Miki de kleine ijsbeer ziet een rood stipje in de sneeuw ... Bureau ISBN - Een stipje in de sneeuw ... . Al rennende wordt het stipje groter en blijkt het een klein meisje te zijn. Tijdens het spelen raken ze hun mama's kwijt. Prentenboek met illustraties in zachte tinten. Vanaf ca. 3 jaar. Een stipje in de sneeuw book. Read 27 reviews from the world's largest community for readers. IJsbeertje Miki vindt duiken een beetje eng. Hij wil liever... IJsbeertje Miki vindt duiken een beetje eng. Hij wil liever spelen. Miki rent weg bij zijn mama. N ... Een stipje in de sneeuw - DeLeuksteVoorleesboeken ... . IJsbeertje Miki vindt duiken een beetje eng. Hij wil liever... IJsbeertje Miki vindt duiken een beetje eng. Hij wil liever spelen. Miki rent weg bij zijn mama. Naar een sneeuwvlakte. Daar ziet hij een stipje in de sneeuw. Het is een meisje! Dat heeft Miki nog nooit gezien. Hij ontdekt wat haar blij maakt. En waar ze Een stipje in de sneeuw direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. 9789044828399 - Een stipje in de sneeuw door Corrinne Averiss.. IJsbeertje Miki vindt duiken een beetje eng. Hij wil liever spelen. Miki rent weg bij zijn mama. Naar een sneeuwvlakte. Daar ziet hij een stipje in de sneeuw. Het is een meisje! Dat heeft Miki nog noo.. IJsbeertje Miki vindt duiken een beetje eng. Hij wil liever spelen. Miki rent weg bij zijn mama. Naar een sneeuwvlakte. Daar ziet hij een stipje in de sneeuw. Het is een meisje! Dat heeft Miki nog nooit gezien. Hij ontdekt wat haar blij maakt. En waar ze verdrietig van wordt ... Durft Miki te duiken om zijn nieuwe vriendinnetje te helpen?Een warm verhaal over moed en vriendschap op de Noordpool. Gepubliceerd op februari 7, 2018 februari 6, 2018 Categorieën Kleuters, Met tekst, Peuters Tags Averiss Corinne, Een stipje in de sneeuw, IJsberen, Mama kwijt, Sneeuw, Spelen, Verdwalen, Vriendschap, Winter, Woodcock Fiona Geef een reactie op Een stipje in de sneeuw Hoofd sidebar IJsbeertje Miki vindt duiken een beetje eng. Hij wil liever spelen. Miki rent weg bij zijn mama. Naar een sneeuwvlakte. Daar ziet hij een stipje in de sneeuw. Hij vindt duiken een beetje eng. Hij wil liever spelen. Miki rent weg bij zijn mama, naar een sneeuwvlakte. Daar ziet hij een stipje in de sneeuw. Het is een meisje! Kom je ook luisteren hoe dit mooie verhaal afloopt? Na het verhaal ga...

INFORMATIE

AUTEUR
Corrinne Averiss
DIMENSIE
5,88 MB
BESTANDSNAAM
Een stipje in de sneeuw.pdf

OMSCHRIJVING

IJsbeertje Miki vindt duiken een beetje eng. Hij wil liever spelen. Miki rent weg bij zijn mama. Naar een sneeuwvlakte. Daar ziet hij een stipje in de sneeuw. Het is een meisje! Dat heeft Miki nog nooit gezien. Hij ontdekt wat haar blij maakt. En waar ze verdrietig van wordt ... Durft Miki te duiken om zijn nieuwe vriendinnetje te helpen?Een warm verhaal over moed en vriendschap op de Noordpool. Voor lezers vanaf 4 jaar.

Wil je het boek lezen?Een stipje in de sneeuw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corrinne Averiss. Lezen Een stipje in de sneeuw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN