De papawinkel

De papawinkel - Sanne Miltenburg | Highergroundnb.org

...tuurlijk! Daar kun je kiezen uit allerlei leuke papa's ... De Papawinkel Kristien Aertssen - voor €7,50 ... . Of is de eigen papa uiteindelijk toch de beste? Een hilarisch en herkenbaar prentenboek over papa's en hun zonen. De beste, stoerste en liefste vader. Soms zou je je ouders wel eens in willen ruilen. Voor een vader die niet zo hard roept langs de kant van het voetbalveld of een moeder die in alle attracties van de kermis durft. Nadat een folder van de Papawinkel op de deurmat valt, besluit een jongen om zijn vader in te ruilen voor een beter exemplaar. De papawinkel Auteur & illustrator: Sanne Miltenburg ... De papawinkel - Sanne Miltenburg ... . De papawinkel Auteur & illustrator: Sanne Miltenburg Uitgeverij: Clavis De Voorleeshoek is een online videoplatform voor kinderen van 0-10 jaar. Benieuwd naa... Met mijn prentenboek 'De Papawinkel' heb ik vorig jaar meegedaan met de wedstrijd Key Colours van de uitgeverij Clavis. Daarvoor moest je een dummy (een ruwe versie van het prentenboek) inleveren en 3 uitgewerkte spreads. Mijn verhaal won de wedstrijd niet, maar werd wel geselecteerd door Clavis voor uitgave. Op 13 mei komt 'De Papawinkel... In de Papawinkel vind je allerlei soorten papa's. Zelf heb ik al een papa. Maar ik heb er niets aan. Wanneer pap een keertje met me voetbalt, is hij na vijf minuten al moe. Als ik in het zwembad van de hoogste duikplank durf, ziet hij het niet eens. En op de kermis vindt hij alles te duur. Ik heb er genoeg van. Ik ga pap inruilen voor een ... Vandaag viel een folder van de Papawinkel in de bus. In de Papawinkel vind je allerlei soorten papa's. Zelf heb ik al een papa. Maar ik heb er niets aan. Wanneer pap een keertje met me voetbalt, is hij na vijf minuten al moe. Als ik in het zwembad van de hoogste duikplank durf, ziet hij het niet eens. En op de kermis vi...

INFORMATIE

AUTEUR
Sanne Miltenburg
DIMENSIE
10,17 MB
BESTANDSNAAM
De papawinkel.pdf

OMSCHRIJVING

Vandaag viel een folder van de Papawinkel in de bus. In de Papawinkel vind je allerlei soorten papa's. Zelf heb ik al een papa. Maar ik heb er niets aan. Wanneer pap een keertje met me voetbalt, is hij na vijf minuten al moe. Als ik in het zwembad van de hoogste duikplank durf, ziet hij het niet eens. En op de kermis vindt hij alles te duur. Ik heb er genoeg van. Ik ga pap inruilen voor een nieuwe papa. Maar zijn de papa's in de Papawinkel echt leuker?Een hilarisch en origineel prentenboek over papa's en hun zonen.Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Wil je het boek lezen?De papawinkel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sanne Miltenburg. Lezen De papawinkel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN