Lud-in-de-mist

Lud-in-de-mist - Hope Mirrlees | Highergroundnb.org

...er is een respectabel man die ontdekt dat zijn zoon verboden vruchten heeft gegeten ... Lud-in-de-mist - Hope Mirrlees - FantasyWereld ... . Meester Chanticleer bestuurt het ... Read "Lud-in-de-mist" by Hope Mirrlees available from Rakuten Kobo. Nathaniel Chanticleer is een respectabel man die ontdekt dat zijn zoon verboden vruchten heeft gegeten. Meester Chanticl... Lud-in-de-Mist 2. Superman Vol 03: The Truth Revealed review: de waarheid etc; Supercats review: ten strijde tegen de Robodog! Fnac: Hope mirrless, Lud-in-de-mist, Hope Mirrlees, Gert van Santen". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw o ... bol.com | Lud-in-de-mist, Hope Mirrlees | 9789022574379 ... ... . Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . ↳ OB 76: Lud in de Mist - Hope Mirrlees ↳ OB 77: Het vuur van de Draak - Anthony Ryan ↳ OB 78: De 12 koningen van Sharakai (Zand 1)- Bradley Beaulieu ↳ OB 79: Het Hart van Steen - Tad Williams ↳ OB 80: De Beer en de Nachtegaal - Katherine Arden ↳ OB 81: Slapende Reuzen - Sylvain Neuvel ↳ OB 82: Nimmernacht - Jay Kristoff 1 bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Get this from a library! Lud-in-de-Mist. [Hope Mirrlees; Gert van Santen] -- Het contact tussen de burgers van Lud-in-de-Mist en het verfoeide Elfenrijk is verbroken, al ziet de burgemeester de smokkel van gevaarlijke hallucinogene vruchten door de vingers - tot zijn zoon van ......

INFORMATIE

AUTEUR
Hope Mirrlees
DIMENSIE
12,32 MB
BESTANDSNAAM
Lud-in-de-mist.pdf

OMSCHRIJVING

Nathaniel Chanticleer is een respectabel man die ontdekt dat zijn zoon verboden vruchten heeft gegeten. Meester Chanticleer bestuurt het pseudomiddeleeuwse stadje Lud, waar de burgers zo nuchter en prozaïsch zijn dat ze wildheid en fantasie hebben uitgebannen. Maar in het westen ligt Luds tegendeel; het verboden Feeënrijk, waaruit de vruchten zijn gesmokkeld die jongeren magisch aantrekken. Verslavend fruit, dat de verbeelding prikkelt en aanzet tot artistiek en bandeloos gedrag. Om zijn zoon te redden gooit Nathaniel zijn reputatie te grabbel. Mirrlees' thema is de plek van fantasie en verbeelding in het echte leven. Haar geestige en uiteindelijk tragische verhaal is allegorie, moordmysterie, psychologisch drama, generatieconflict en kritiek op de burgermoraal ineen. Bovenal is het een van de fraaiste bewerkingen van Britse fairy lore ooit geschreven.

Wil je het boek lezen?Lud-in-de-mist in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hope Mirrlees. Lezen Lud-in-de-mist Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN