Een dubbele dosis rijkdom

Een dubbele dosis rijkdom - Jaap Wortel | Highergroundnb.org

...t raadselachtige boekje geschreven is door de zwarte koning uit de geheime wereld ... Een dubbele dosis rijkdom Download PDF ePUB ... . Een dubbele dosis rijkdom. Auteur/artiest: Wortel, Jaap. Anne vindt een klein zwart, geheimzinnig boekje in de bibliotheek. Het heeft een vreemde ... Lees meer. Schrijf een review. ISBN: 9789079859931. Levertijd: 1 - 3 werkdagen Uitgever: Scholten Datum uitgave: april 2018 Gratis ... Een dubbele dosis rijkdom. Een gevaarlijke strijd tussen de zwarte en witte koning Anne, 15 jaar, gaat op een dag naar de bibliotheek en vindt daar een klein, zwart boekje, dat tussen de andere boeken is verstopt. Als ze het pakt en bekijkt, heeft het een vreemde aantrekkingskracht op haar. H ... Een dubbele dosis rijkdom door Jaap Wortel (paperback ... ... . Als ze het pakt en bekijkt, heeft het een vreemde aantrekkingskracht op haar. Het boek Een dubbele dosis rijkdom, geschreven door Jaap Wortel, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 In 'Dubbele dosis rijkdom' gaat het om een gevaarlijke strijd tussen de zwarte en witte koning. Beschrijving Een dubbele dosis rijkdom Anne, 15 jaar, gaat op een dag naar de bibliotheek en vindt daar een klein, zwart boekje, dat tussen de andere boeken is verstopt. Als ze het pakt en bekijkt, heeft het een vreemde aantrekkingskracht op haar. Buy Een dubbele dosis rijkdom 01 by Wortel, Jaap (ISBN: 9789079859931) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Get this from a library! Een dubbele dosis rijkdom. [Jaap Wortel] -- Anne (15) vindt in de bibliotheek een klein, mysterieus zwart boekje. Door het te lezen dreigt het boekje haar in de wereld van de duivel te trekken. Haar vriend Kasper probeert haar te redden. Vanaf ... Koop nu Een dubbele dosis rijkdom van Jaap Wortel bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Een dubbele dosis rijkdom gaat over de gevaarlijke strijd tussen de zwarte en witte koning. Anne, 15 jaar, gaat op een dag naar de bibliotheek en vindt daar een klein, zwart boekje, dat tussen de andere boeken is verstopt. Als ze het pakt en bekijkt, heeft het een vreemde aantrekkingskracht op haar. Bestel Een dubbele dosis rijkdom Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Een dubbele dosis rijkdom ... Op boeken en magazines geldt een btw-tarief van 9%. Voor verzend- en bezorgkosten hanteren wij de standaard 21% btw. Contact. Scholten Uitgeverij BV Burg. Drijbersingel 25C 8021 DA Zwolle. T: 038 3035 635 E: [email protected] Een dubbele dosis rijkdom begint met het moment dat Lucifer, de duivel, met zijn aanhangers uit de hemel wordt gezet. Deze zwarte koning schrijft zijn verhaal in een klein zwart boekje dat de vijftienjarige Anne in de bibliotheek ziet liggen. Dubbele dosis rijkdom door Wortel, Jaap, EAN 9789079859931. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie......

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Wortel
DIMENSIE
4,80 MB
BESTANDSNAAM
Een dubbele dosis rijkdom.pdf

OMSCHRIJVING

Een gevaarlijke strijd tussen de zwarte en witte koningAnne, 15 jaar, gaat op een dag naar de bibliotheek en vindt daar een klein, zwart boekje, dat tussen de andere boeken is verstopt. Als ze het pakt en bekijkt, heeft het een vreemde aantrekkingskracht op haar. Ze voelt dat ze het moet lezen en neemt het stiekem mee naar huis.Thuis leest Anne het eerste deel. Ze komt erachter dat het boekje geschreven is door een koning in de geheime wereld, die een mysterieus verhaal vertelt. Tijdens het lezen raakt Anne steeds meer in de ban van wat de koning schrijft. Eerder in de bibliotheek kwam ze Kasper tegen. Hij komt na de zomervakantie bij haar op school en ze vinden elkaar erg aardig. Ze spreken in de vakantie regelmatig met elkaar af. Kasper ziet bij Anne thuis het zwarte boekje. Hij krijgt daar een onverklaarbaar, onheilspellend gevoel bij.Via het boekje komt Anne in de geheime wereld van de koning terecht. Kasper zet, samen met zijn klasgenootje Rebecca, alles op alles om haar te redden. Dit is het begin van een zeer gevaarlijk avontuur.Kunnen ze de koning verslaan, of zijn ze te laat om Anne te helpen? Uit onverwachte hoek krijgen Kasper en Rebecca hulp, maar komt die hulp op tijd?

Wil je het boek lezen?Een dubbele dosis rijkdom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Wortel. Lezen Een dubbele dosis rijkdom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN