De nalatenschap

De nalatenschap - Theo-Henk Streng | Highergroundnb.org

... bijzondere spullen komt hij hier tegen en wat zegt ... Uitzending gemist | De Nalatenschap, De Nalatenschap op SBS 6 ... ... Floor, de dochter van Bram van Opstal (38), wordt geboren met ernstig nierfalen. Als ouder krijg je dan opeens te maken met een nierziekte en alle gevolgen die deze heeft voor het dagelijkse leven. Floor overlijdt als ze net drie jaar oud is. In het tv-programma De Nalatenschap (SBS6) vertellen Bram, zijn vrouw Ingeborg en familieleden over Floor. Een erfenis bestaat uit alle goederen en het geld ... bol.com | De nalatenschap, Theo-Henk Streng ... ... . Een erfenis bestaat uit alle goederen en het geld en de schulden van iemand die is overleden. Een erfenis wordt ook nalatenschap genoemd: dat wat de overledene nalaat. Als jij een erfenis krijgt, is dat de hele erfenis als je de enige erfgenaam bent. Als er meer erfgenamen zijn, krijg je een deel van de erfenis. Het meest gebruikelijke lidwoord is: het nalatenschap. In onze database staat: 0x de nalatenschap 2x het nalatenschap. Voorbeelden: er zijn vooralsnog geen voorbeelden voor nalatenschap beschikbaar is het die of dat nalatenschap Wanneer u de nalatenschap zuiver aanvaardt, treedt u met de andere erfgenamen in alle rechten en plichten van de erflater. U heeft dan recht op de bezittingen van de erflater, maar u bent dan ook gehouden om zijn verplichtingen na te komen. De nalatenschap is dus een apart vermogen op zich en is afgeschermd van de erfgenamen. Pas als de nalatenschap verdeeld wordt, vloeit dit vermogen naar het vermogen van de verschillende erfgenamen. Schuldeisers van de nalatenschap (denk bijvoorbeeld aan de belastingdienst) hebben een bevoorrechte positie op de nalatenschap. Alhoewel de afwikkeling van een nalatenschap geruime tijd in beslag kan nemen, is het toch goed om als erfgenaam de vinger aan de pols te houden. Wanneer de afwikkeling te lang op zich laat wachten, kan het gebeuren dat niet alle bewijsstukken meer kunnen worden opgevraagd en een (onterfde) erfgenaam niet in staat is om zijn legitieme te berekenen....

INFORMATIE

AUTEUR
Theo-Henk Streng
DIMENSIE
12,80 MB
BESTANDSNAAM
De nalatenschap.pdf

OMSCHRIJVING

''Afrekening in het criminele circuit...'' ''Topcrimineel vermoord...'' Maar wat als die topcrimineel uitgerekend jouw vader is?Tim woont in een prachtige villa en kan kopen wat hij wil. Maar hij weet heel goed waar al dit geld vandaan komt: zijn ouders doen zaken in de onderwereld. Hoewel Tim niet anders gewend is en veel van zijn ouders houdt, zou hij eigenlijk liever â normaleâ ouders hebben, net als zijn klasgenoten. Want behalve zijn vriend Sam wil niemand iets met hem te maken hebben. Op een dag gebeurt waar Tim diep in zijn hart altijd al bang voor was: een moordaanslag op zijn vaderâ ¦ Hoewel iedereen Tim waarschuwt zich nergens mee te bemoeien en het onderzoek aan de politie over te laten, laat de vraag hem niet los: Wie heeft zijn vader vermoord? En waarom?

Wil je het boek lezen?De nalatenschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo-Henk Streng. Lezen De nalatenschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN