Superslimme dieren

Superslimme dieren - Jan Paul Schutten | Highergroundnb.org

...oofdrollen enkele van de slimste huisdieren ... Superslimme dieren | MarMiek ... . Zo neemt een kat een telefoon op, een hond drinkt koffie, een papegaai draait aan het wieletje, een andere spaart zijn kleingeld in een spaarvarken, een kat geeft een pootje of draait de kraan open om te drinken, een andere hond wenst een … Superslimme dieren is het leukste boek voor iedereen die gek is op de fascinerende wereld van dieren. Iemand die daar zeker door gefascineerd is, is Jan Paul Schutten zelf. In dit informatieve boek vertelt hij zijn ... Superslimme dieren, door Jan Paul Schutten by ... ... . In dit informatieve boek vertelt hij zijn lezers alles over knappe dierenprestaties. 321 superslimme dingen die je moet weten over dieren. Mathilda Masters. Louize Perdieus. De ultieme weetjes-encyclopedie over dieren; Wist je dat: Ottermoeders de hand van hun kleintjes vasthouden wanneer ze slapen? Polkadotboomkikkers oplichten in het donker? Raven de kreet van een bevriende raaf herkennen? Superslimme Dieren . 26 augustus 2019. O, wat zijn wij mensen toch slim. We vinden van alles en nog wat uit: wolkenkrabbers, airconditioning, sonar. Maar eh, wist je eigenlijk wel dat deze uitvindingen al eerder door dieren zijn gedaan? En dat ze nog veel meer kunnen? Zo zijn er vissen die hun eigen onderwaterboerderij hebben. Superslimme dieren, door Jan Paul Schutten Published on Sep 20, 2010 Carolinewerkte aan de illustraties, de vormgeving binnenwerk en cover, de fotoredactie. Superslimme dieren is het leukste boek voor iedereen die gek is op de fascinerende wereld van dieren. Iemand die daar zeker door gefascineerd is, is Jan Paul Schutten zelf. In dit informatieve boek vertelt hij zijn lezers alles over knappe dierenprestaties. 'Superslimme dieren' door Jan Paul Schutten - Onze prijs: €15,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Superslimme dieren is het leukste boek voor iedereen die gek is op de fascinerende wereld van dieren. Jan Paul Schutten laat zien dat veel van onze uitvindingen of ontdekkingen eigenlijk al jaren worden gebruikt door dieren in de vorm van slimme aanpassingen aan hun omgeving: samenwerkingsverbanden, vermommingen, verdedigingstechnieken en navigatiesystemen. Superslimme dieren is het leukste boek voor iedereen die gek is op de fascinerende wereld van dieren. Iemand die daar zeker door gefascineerd is, is Jan Paul Schutten zelf. In dit informatieve boek vertelt hij zijn lezers alles over knappe dierenprestaties. Superslimme dieren ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Paul Schutten
DIMENSIE
4,67 MB
BESTANDSNAAM
Superslimme dieren.pdf

OMSCHRIJVING

Beestachtig leuk boek van Gouden Griffel winnaar Jan Paul Schutten.Superslimme dieren is het leukste boek voor iedereen die gek is op de fascinerende wereld van dieren. Iemand die daar zeker door gefascineerd is, is Jan Paul Schutten zelf. In dit informatieve boek vertelt hij zijn lezers alles over knappe dierenprestaties. Hij laat zien dat veel van onze uitvindingen of ontdekkingen eigenlijk al jaren worden gebruikt door dieren in de vorm van slimme aanpassingen aan hun omgeving: samenwerkingsverbanden, vermommingen, verdedigingstechnieken en navigatiesystemen.Er komen bekende dieren als de aap, de kikker en de mier voorbij, maar ook bijzondere dieren als de pompomkrab, de vogelpoepmot en de thermometervogel.

Wil je het boek lezen?Superslimme dieren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Paul Schutten. Lezen Superslimme dieren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN