Muiderslot

Muiderslot - Yvonne Molenaar | Highergroundnb.org

...am Muiderslot Amsterdam Castle - is een van de bekendste kastelen van Nederland ... Muiderslot (Muiden) - 2020 All You Need to Know BEFORE You ... ... . Het vierkante kasteel met kenmerkende ronde hoektorens en slotgracht werd gesticht door Floris V. kort na 1285 en gerestaureerd van 1895-1910. De inrichting van het kasteel belicht vooral de 17e eeuw, de periode waarin dichter, schrijver en historicus P.C ... Muiderslot Het Muiderslot is het bekendste gebouw van Muiden. Het werd rond 1280 gebouwd door graaf Floris V. Hij werd 'steenrijk' genoemd, ... Muiderslot - Wikipedia ... . Het werd rond 1280 gebouwd door graaf Floris V. Hij werd 'steenrijk' genoemd, omdat hij een van de weinigen was die zich een stenen kasteel kon veroorloven. De meeste kastelen in die tijd waren van hout. Tegenwoordig is er een Rijksmuseum gevestigd in het slot. Verkocht: Muiderslot 10 3813 RR Amersfoort. Het contact met onze makelaar (Maurice van Duijn) verliep prima. Ook de andere makelaars (en andere medewerkers) van Hendriks waren altijd vriendelijk en positief. Alles wat je moet weten over Muiderslot. Lees 80 reviews van diverse bezoekers, met een gemiddeld cijfer van 3.97 over deze activiteit....

INFORMATIE

AUTEUR
Yvonne Molenaar
DIMENSIE
3,44 MB
BESTANDSNAAM
Muiderslot.pdf

OMSCHRIJVING

Stoer en eigenwijs. Dát is het Muiderslot. Het oudste en best bewaarde kasteel van Nederland, onder de rook van Amsterdam. Een magische plek, omringd door groen en water. Het kasteel is gebouwd door graaf Floris V in 1285 en kent een lange geschiedenis waarin het afwisselend wordt gebruikt, bewoond, bezet, gesloopt, herbouwd en opgeknapt. Dit is de roerige geschiedenis van het mooiste middeleeuwse kasteel van Nederland. Tegenwoordig is het een levendige plek waar veel bezoekers komen genieten.

Wil je het boek lezen?Muiderslot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvonne Molenaar. Lezen Muiderslot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN