De Mensenvriend

De Mensenvriend - Igo Galama | Highergroundnb.org

...Email Tweet. "De Volksschrijver deed er graag veldonderzoek ... Puzzelwoordenboek mensenvriend ... . Op winderige dagen, met een miezerig regentje, als de mensen naar natte hond ruiken en de halflege patatzakken over straat schieten, ging hij naar de Mensenvriend. Hij keek hoe klanten er mismoedig hapten in hun rookworst, nationaal symbool. ENZENBERGER, HANS MAGNUS De mensenvriend. Paperback; 1986; Uitgeverij De bezige Bij, ... ETXEBARRÍA, LUCÍA De twee gezichten van de liefde: een roman over de liefde en andere ... De Franse buldog heeft een levendig karakter en is een ... Nederlandse synoniemen voor mensenvriend | Dictionary.nl ... ... De Franse buldog heeft een levendig karakter en is een mensenvriend. De hond kan meestal goed opschieten met kinderen. De buldog heeft vanwege zijn soms koppige karakter wel een consequente opvoeding nodig en ze kunnen onstuimig zijn. Als de hond goed opgevoed en gesocialiseerd wordt, gaat hij in het algemeen goed samen met andere huisdieren. mensenvriend vertaling in het woordenboek Nederlands - Hongaars op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. De mensenvriend I. Galama. 0. bij Friese Pers Boekerij/Uitgeverij Noordboek. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Literatuur & Romans Topics 0 Genre Literatuur & Romans Uitgeverij Friese Pers Boekerij/Uitgeverij Noordboek ISBN 9789033015304 + Boekinformatie wijzigen. Poeziesloof De mensenvriend . Vorige Artikel 18 van 18. € 19, 50. Aantal. Voeg toe aan winkelwagen. Overzicht Beschrijving; Specificaties; Speciale zomer/barbecue editie, verpakt in een aluminiumbakje. ... Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren....

INFORMATIE

AUTEUR
Igo Galama
DIMENSIE
6,34 MB
BESTANDSNAAM
De Mensenvriend.pdf

OMSCHRIJVING

"De mensenvriend" is een autobiografische roman over een bijzondere kindertijd.Igo Galama is de oudste zoon uit een middenstandsgezin dat aan het begin van deze eeuw door omstandigheden tot bittere armoede verviel.Op ontroerende wijze en tegelijk niet zonder humor beschrijft de auteur het trieste leven van de zijn ouders en zijn jongenstijd.Hij geeft subtiel aan waarom zijn ouders, na het verlies van hun slagerij, nooit meer boven de armoedegrens uitstegen en doet dat uiterst respectvol.

Wil je het boek lezen?De Mensenvriend in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Igo Galama. Lezen De Mensenvriend Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN