Digitale stormvloed

Digitale stormvloed - Brenno de Winter | Highergroundnb.org

...for readers. Digitale stormvloed . De technologische ontwikkelingen komen als een stormvloed op ons af ... Digitale Stormvloed - de bomen en het bos van Brenno de ... ... . De eindeloze opslag van gegevens, ... Digitale stormvloed.pdf Digitale stormvloed.epub Digitale stormvloed.mobi. Download het gratis PDF-bestand Digitale stormvloed. Download duizenden e-boeken, boeken, romans in EPUB, MOBI-formaat, PDF gratis en zonder registratie op onze website. Bestel Digitale stormvloed Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Digitale stormvloed 1e druk is een boek van Brenno de Winter uitgegeven bij Einstein Books En Ebooks. ISBN 9789492460110 De technologische ontwikkelingen komen als een stormvloed opons af. De eindeloze ... bol.com | Digitale stormvloed | 9789492460110 | Brenno de ... ... . ISBN 9789492460110 De technologische ontwikkelingen komen als een stormvloed opons af. De eindeloze opslag van gegevens, reusachtige rekenkracht,big data, kunstmatige intelligentie, robotisering, 3D-printersen de blockchain veranderen onze wereld fundamenteel. Digitale Stormvloed: kans of bedreiging? 15 februari 2018; 0 reacties ; Op 15 maart laat Brenno de Winter tijdens zijn presentatie op het congres Informatieveiligheid in de Overheid niet alleen zien hoe u met het internet kansen kunt creëren, maar ook hoe u zich goed moet voorbereiden op cybercrime en zorgdragen voor de rechten (privacy ... In mijn boek "Digitale stormvloed" sta ik uitgebreid stil bij tussen de parallel die er is tussen fysieke veiligheid en digitale veiligheid. Het kantelpunt bij fysieke veiligheid in vooral de logistiek is evident de ondergang van de Titanic. In de digitale veiligheid is dat kantelpunt nog niet geweest....

INFORMATIE

AUTEUR
Brenno de Winter
DIMENSIE
8,33 MB
BESTANDSNAAM
Digitale stormvloed.pdf

OMSCHRIJVING

De technologische ontwikkelingen komen als een stormvloed op ons af. De eindeloze opslag van gegevens, reusachtige rekenkracht, big data, kunstmatige intelligentie, robotisering, 3D-printers en de blockchain veranderen onze wereld fundamenteel. De mogelijkheden van de technologie zijn geweldig, maar hoe zit het met de keerzijde? Worden mensen overvleugeld door technologie? Is er straks nog werk? Kunnen bedrijven de veranderingen bijbenen? Staat de mens nog centraal en hebben bestuurders en politici de juiste kwesties op het netvlies? Al deze vragen staan centraal in de zoektocht hoe we het industriële denken los moeten laten om zo de realiteit van het informatietijdperk te accepteren. In dit boek schetst ICT-analist Brenno de Winter hoe technologie de mensen heeft overvallen met de kracht van een stormvloed. Ook deelt hij zijn inspirerende visie over trends en ontwikkelingen, waarmee bedrijven en overheden in de komende jaren rekening kunnen en zelfs moeten houden. Immers, in de historie van de mensheid is geen enkele ontwikkeling zo snel gegaan. Brenno de Winter (1971) is een bevlogen expert op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en de ontwikkeling van de informatiemaatschappij. Hij schreef diverse boeken,is een veel gevraagd spreker, trainer en dagvoorzitter. Van zijn hand verschenen eerder boeken als 'De Rode Hack','Privacy in het Informatietijdperk' en 'Open Kaart'.

Wil je het boek lezen?Digitale stormvloed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brenno de Winter. Lezen Digitale stormvloed Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN