Kaartspelen

Kaartspelen - S.A.A. Revalk | Highergroundnb.org

...n spelen met Klaverjassen, Tripeaks, Freecell, Patience, Piramide, Golf en Solitaire spellen ... Patience spelen - Patience spelletjes | Spelletjes.nl ... . Gebruik de zoekfunctie om een spel te vinden en like ons op Facebook of volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van onze nieuwe kaartspellen. De leukste Patience en Solitaire kaartspellen kun je direct gratis op Zigiz.com spelen. Zigiz heeft ook de spannendste bord en kaartspellen die gratis te spelen zijn! Patience Spel. Patience Spel is een kaartspel waarbij het doel is om alle kaarten weg te spelen. Uitleg: ... Gratis online kaartspellen en kaartspelletjes spelen bij Zigiz ... . Patience Spel is een kaartspel waarbij het doel is om alle kaarten weg te spelen. Uitleg: In het spel is het doel om de kaarten van Aas, 2 t/m 10, boer, vrouw, heer in de juiste volgorde en kleur in de vakken uit te leggen. Zigiz heeft de leukste online kaartspellen. Speel gratis kaartspelletjes als Solitaire, Fun Towers, P...

INFORMATIE

AUTEUR
S.A.A. Revalk
DIMENSIE
8,42 MB
BESTANDSNAAM
Kaartspelen.pdf

OMSCHRIJVING

Er zijn slechts weinig spelvormen die zo oud en op zo'n rijke kunnen bogen als het kaartspel. In dit handzame naslagwerk vindt u de spelregels van welhaast alle genres en hun varianten. Oude spelen, nieuwe spelen, onbekende spelen, varianten om alleen of in gezelschap te spelen. Het boek Kaartspelen bevat tevens een handige lijst met alle in gebruik zijnde kaarttermen. Verruim uw kennis en verhoog uw plezier in het kaartspel.

Wil je het boek lezen?Kaartspelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S.A.A. Revalk. Lezen Kaartspelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN