Toegepaste wiskunde / 2

Toegepaste wiskunde / 2 - J.H. Blankespoor | Highergroundnb.org

...tudenten, dus erg overzichtelijk. Bij de opleiding Toegepaste Wiskunde leer je wiskundige methoden en technieken in te zetten om managementbeslissingen te ondersteunen ... Toegepaste Wiskunde - voltijd - De Haagse Hogeschool ... . Dit doe je door informatie te verzamelen en te bewerken zodat deze informatie toegankelijk wordt voor anderen. Toegepaste wiskunde 2 Calculus. Door Guido Herweyers, Dominiek Ramboer. Boek Toegepaste wiskunde 2behandelt de Calculus en is de opvolger vanToegepaste wiskunde 1, fundamentele wiskundige begrippen en technieken. Calculus is t 'Lees meer… Facebook Twitter Pinterest Linkedin E-mail € 35 50 ... Toegepaste Wiskunde. De hbo bachelorstudie Bedrijfswiskunde is gericht op het op ... Toegepaste wiskunde 2 - Acco ... . Calculus is t 'Lees meer… Facebook Twitter Pinterest Linkedin E-mail € 35 50 ... Toegepaste Wiskunde. De hbo bachelorstudie Bedrijfswiskunde is gericht op het oplossen van praktische problemen in het bedrijfsleven. Dit doe je met wiskundige modellen en met kennis van informatica, besliskunde, logistiek, informatievoorziening en kwaliteitscontrole. Bij Toegepaste Wiskunde staat uitdaging, groei en persoonlijke aandacht, centraal. Jaar 2. Aan het eind van het tweede jaar kies je een afstudeerrichting. Binnen die richting ga je je specialiseren. Dit doe je door het volgen van vakken en stages bij organisaties die passen bij je gekozen richting. Toegepaste Wiskunde / 2 (Paperback). Wij verkopen dit studieboek om met de opbrengst educatieprojecten te ondersteunen in Cambodja en India. Kijk voor... Wiskunde en statistiek; Toegepaste wiskunde deel 1; Toegepaste wiskunde deel 2. Aanvullend materiaal...

INFORMATIE

AUTEUR
J.H. Blankespoor
DIMENSIE
6,92 MB
BESTANDSNAAM
Toegepaste wiskunde / 2.pdf

OMSCHRIJVING

Toegepaste wiskunde / 2 4e druk is een boek van J.H. Blankespoor uitgegeven bij ThiemeMeulenhoff bv. ISBN 9789006952285 Toegepaste Wiskunde voor het hoger beroepsonderwijs. Deel 2 druk 4, herzien januari 2011Dit deel is vooral bedoeld voor het wiskundeonderwijs na de propedeuse. Het boek bevat veel voorbeelden aan de hand waarvan de student de theorie leert toepassen in een veelal techniekgerelateerde context. Ook is er veel aandacht voor de relatie tussen theoretische concepten en het werken op de computer, zodat studenten echt weten wat ze doen. OpbouwDe uitgave bevat de hoofdstukken Vectorrekening, Matrixrekening en lineaire algebra, Rijen en reeksen, Complexe getallen, Functies van twee of meer variabelen, Meervoudige integralen en Differentiaalvergelijkingen. Elk hoofdstuk bevat een aantal Maple-voorbeelden envraagstukken en wordt afgesloten met diverse herhalingsoefeningen en een samenvatting. Op de website www.thiememeulenhoff.nl is aanvullend studiemateriaal beschikbaar.DoelgroepHet boek is geschikt voor de postpropedeusefase van alle technische ho-opleidingen maar met name bestemd voor de studierichtingen Elektrotechniek, Informatica en Werktuigbouwkunde.

Wil je het boek lezen?Toegepaste wiskunde / 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.H. Blankespoor. Lezen Toegepaste wiskunde / 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN