Katten

Katten - Darlene Arden | Highergroundnb.org

...amelijk leiden door geuren. Katten kunnen zout, zuur en bitter van elkaar onderscheiden, maar hebben geen voorkeur voor zoet ... Teken de petitie - Chipplicht katten - Dierenbescherming ... . Gedrag Jagen. Katten zijn erg beweeglijk: ze kunnen snel korte afstanden afleggen en het zijn goede klimmers. In tegenstelling tot honden, hebben katten een beperkt uithoudingsvermogen. Weetjes over katten bevat zeer veel informatie over en met katten. We zijn online vanaf 2002. Met veel liefde is er gewerkt aan de teksten. Regelmatig wordt nieuwe informatie toegevoegd. Veel onderwerpen over de kat ... > 600 Katten en Kittens te Koop of Gratis Afhalen ... ... . Met veel liefde is er gewerkt aan de teksten. Regelmatig wordt nieuwe informatie toegevoegd. Veel onderwerpen over de kat bevatten informatie uit de eigen praktijk. De onderwerpen staan in de menu's aan de bovenkant en aan de zijkant. Particulier • Vrouwtje • minder dan 1 jaar • Zonder stamboom • Overige katten. € 210,-Velez De Benaudalla (Spanje) N...

INFORMATIE

AUTEUR
Darlene Arden
DIMENSIE
9,14 MB
BESTANDSNAAM
Katten.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek etaleert de raadselachtige allure en elegantie van de mysterieuze maar steeds weer fascinerende kat. U zult traditionele favorieten en nieuwe en zeldzame rassen uit de hele wereld zien, van de Pers en de Siberische Kat via de Brits Korthaar en de Noorse Boskat tot de Australian Mist en de Chartreux.Verbluffende portretten van kampioenen van 40 rassen;Informatie over elk ras, inclusief achtergrond, kenmerken en temperament;Een fotoreportage die de wereld achter de schermen van fantastische katten onthult.Geniet van de ongelooflijk mooie foto’s van al deze prachtige, machtige dieren – nog nooit vertoonde zo’n reeks sterren van de catwalk zich samen in één boek. Het neusje van de kat!

Wil je het boek lezen?Katten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Darlene Arden. Lezen Katten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN