Dikke Freddy in het zilver

Dikke Freddy in het zilver - Erik Vlaminck | Highergroundnb.org

... tijdschrift Alert. Sindsdien duikt Dikke Freddy te pas en te onpas op tijdens studiedagen, colloquia ... Dikke Freddy in het zilver door Erik Vlaminck ... ... Dikke Freddy in het zilver E-BOOK Erik Vlaminck. Nederlands | E-book € 4,99 + 4 punten . Onmiddellijk beschikbaar. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Onmiddellijk geleverd via e-mail. Omschrijving. In september 1993 verscheen de column 'Brieven van Dikke Freddy' voor het eerst in het tijdschrift Alert. Sindsdien duikt Dikke Freddy te pas en ... Dikke Freddy mag dan vaak dakloos zijn; zijn brieven vond ... Dikke Freddy in het zilver - Erik Vlaminck - 9789460016929 ... ... . Sindsdien duikt Dikke Freddy te pas en ... Dikke Freddy mag dan vaak dakloos zijn; zijn brieven vonden een stabiele thuis op het webplatform Sociaal.net en Ebook ePUB: Dikke Freddy in het zilver - geschreven door Erik Vlaminck Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Dikke Freddy in het zilver. 25 jaar brieven van Dikke Freddy. book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. In september 1993 vers... Dikke Freddy in het zilver (Book) Top; Book Dutch. Dikke Freddy in het zilver. Erik Vlaminck (author) +1 × Add to list ... Dikke Freddy in het zilver Erik Vlaminck Uitgeverij Vrijdag Literatuur, spanning en romantiek. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish In september 1993 verscheen de column 'Brieven van Dikke Freddy' voor het eerst in het tijdschrift Alert. Sindsdien duikt Dikke Freddy te pas en te ... Dikke Freddy in het zilver In september 1993 verscheen de column Brieven van Dikke Freddy voor het eerst in het tijdschrift Alert. Sindsdien duikt Dikke Freddy te pas en te onpas op tijdens studiedagen, colloquia, literaire manifestaties en politieke congressen. Bestel Dikke Freddy in het zilver Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Dikke Freddy in het zilver e-boek. Klik op de afbeelding om te vergroten. ISBN: 9789460016929 Auteur: Erik Vlaminck. In september 1993 verscheen de column Brieven van Dikke Freddy voor het eerst in het tijdschrift Alert. Sindsdien duikt Dikke Freddy te pas en te onpas op tijdens studiedagen, ... Koop nu Dikke Freddy in het zilver van Erik Vlaminck bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! De Nachtegael op het Sint-Jansplein te Antwerpen en is ter plaatse bekend onder de titel: Dikke Freddy. Mits betaling van één glas bier mag ik, en ver-schillende kennissen van mij, in bovenvermeld eta-blissement van 1 uur 's nachts tot 6 uur 's morgens de vermoeide kop op tafel leggen om aldus van enige nachtrust te genieten....

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Vlaminck
DIMENSIE
8,79 MB
BESTANDSNAAM
Dikke Freddy in het zilver.pdf

OMSCHRIJVING

In september 1993 verscheen de column Brieven van Dikke Freddy voor het eerst in het tijdschrift Alert. Sindsdien duikt Dikke Freddy te pas en te onpas op tijdens studiedagen, colloquia, literaire manifestaties en politieke congressen. Dikke Freddy mag dan vaak dakloos zijn; zijn brieven vonden een stabiele thuis op het webplatform Sociaal.net en op de opiniepagina's van de krant De Standaard.Humor vormt bij Dikke Freddy de basis voor een gefundeerde aanklacht tegen armoede en ongelijkheid. Hilariteit kleurt schande en schaamte. Voor hij in 1994 voltijds schrijver werd, werkte Erik Vlaminck eerst in de psychiatrie en daarna in de thuislozenzorg. Sporen daarvan zijn in al zijn boeken en theaterwerk terug te vinden, maar de hilarische Brieven van Dikke Freddy zijn wel het meest tastbare gevolg en vervolg van een confrontatie met mensen die het in het leven niet op een presenteerblaadje kregen.ERIK VLAMINCK (°Kapellen 1954) is proza-schrijver en theatermaker. Hij is lid van de Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal en Letteren en voorzitter van PEN Vlaanderen.

Wil je het boek lezen?Dikke Freddy in het zilver in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Vlaminck. Lezen Dikke Freddy in het zilver Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN