De zilveren raaf

De zilveren raaf - Geert Klaasen | Highergroundnb.org

...s. Welkom op de auteurspagina van Geert Klaasen, schrijver van o ... De zilveren raaf - Mannaz School ... .a. De Zilveren Raaf en winnaar van De Zoute Zoen 2016, de WEL-wedstrijd Flitsverhaal 2014,... De Zilveren Raaf is een rollercoaster van spanning en mysterie die je op sleeptouw neemt door alle duistere hoekjes van het turbulente, naoorlogse Praag. Toon meer Uitgaven van Geert Klaasen. 01 Het gestolen sterrenstof Geert Klaasen. De Zilveren Raaf Geert Klaasen. Gerelateerde boeken. De Zilveren Raaf is een rollercoaster van ... De zilveren raaf door Roselynd Randolph (paperback ... ... . Gerelateerde boeken. De Zilveren Raaf is een rollercoaster van spanning en mysterie die je op sleeptouw neemt door alle duistere hoekjes van het turbulente, naoorlogse Praag. De Zilveren Raaf. Davidsfonds / Vanaf 15 jaar / Zachte kaft - 176 p. / 14,5 x 22 cm 'De zilveren raaf' door Roselynd Randolph - Onze prijs: €22,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Bestel De zilveren raaf van Rosalynd Randolph. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek: De Zilveren Raaf Schrijver: Geert Klaasen Tijd: +/- 30 min Opdracht 4.2: In sommige verhalen zie je alles door de ogen van een persoon, in andere door de ogen van verschillende personen of door de ogen van een alwetende verteller.Dit noemen we het vertelperspectief. Bespreek hoe dat in het verhaal is en wat voor gevolg(en) dat heeft. à minimaal 250 woorden. Met De zilveren raaf won Klaasen de Zoute Zoen. Wat mij betreft volkomen terecht. Want ook al is het gevaarlijk, het Praag van de jaren 50 is een fascinerende plaats om te vertoeven. De zilveren raaf/Geert Klaasen/Davidsfonds Infodok/2016/239 blz./ISBN 978905987682. De schrijver Geert Klaasen De zilveren raaf | ISBN 9789059087682 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Na de verdwijning van Judith en Justin, vreest Jesse voor het bestaan van de Varulvenwereld: het mysterieuze zwaard "Demonendoder" wordt gestolen en overal nemen Alpha's het recht in eigen poot. Jesse beseft dat alleen het ultieme offer de Zilveren wolven terug kan brengen. Tot zijn verbazing is de gevreesde Hybritoriaan Thorsson degene die hem op het juiste spoor zet. De gangsterbaas Vrazda is ineens in hem geïnteresseerd en ook de meest beruchte inspecteur van de staatsveiligheid, die bekend staat om zijn hardhandige verhoormethoden, wil hem spreken. Alles naar aanleiding van 'De zilveren raaf', een boek waarin een molenaar wraak neemt op de moordenaars van zijn vrouw en kind. Details of De Zilveren Raaf Original Title De Zilveren Raaf Edition Format Paperback Number of Pages 239 pages Book Language Dutch Ebook Format PDF, EPUB. Press the button start search and wait a little while. Using file-sharing servers API, our site will find the e-book file in var...

INFORMATIE

AUTEUR
Geert Klaasen
DIMENSIE
10,21 MB
BESTANDSNAAM
De zilveren raaf.pdf

OMSCHRIJVING

Praag 1952. Het leven van Roman Kovar, zoon van een eenvoudige horlogemaker, neemt een onverwachte wending wanneer de gevaarlijke crimineel Tomas Bilek ontsnapt uit de gevangenis. Tot zijn verbazing geniet Roman plots de interesse van zowel gangsterbaas Vrazda als van de meest beruchte inspecteur van de staatsveiligheid. Op mysterieuze wijze komt hij in het bezit van De Zilveren Raaf, een boek waarin een molenaar wraak zweert op de moordenaars van zijn vrouw en kind. Vergezeld van Lenka, een meisje met een al even raadselachtig verleden, gaat Roman op onderzoek uit. Tijdens zijn speurtocht wordt fictie angstwekkende realiteit. Met het vervloekte boek als gids ontdekt hij hoe nauw zijn eigen verleden verweven is met de geheimen die hij ontrafelt. De Zilveren Raaf is een rollercoaster van spanning en mysterie die je op sleeptouw neemt door alle duistere hoekjes van het turbulente, naoorlogse Praag.

Wil je het boek lezen?De zilveren raaf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert Klaasen. Lezen De zilveren raaf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN