Een storm kwam uit het paradijs

Een storm kwam uit het paradijs - Johannes Anyuru | Highergroundnb.org

...n storm kwam uit het paradijs is het verhaal van Anyuru s Oegandese vader, P, die als piloot in opleiding ... Een storm kwam uit het paradijs - Bibliotheek.nl ... ... Een storm kwam uit het paradijs. Een storm kwam uit het paradijs is het verhaal van Anyuru s Oegandese vader, P, die als piloot in opleiding naar Athene... In Een storm kwam uit het paradijs vertelt de Zweedse dichter Johannes Anyunu over het leven van zijn Oegandese vader P. Ergens rond 1950 geboren, neemt P. aan het eind van de jaren zestig deel aan een selectie voor de Oegandese luchtmacht. Een storm kwam uit ... Paradijs - Wikipedia ... . aan het eind van de jaren zestig deel aan een selectie voor de Oegandese luchtmacht. Een storm kwam uit het paradijs. Een storm kwam uit het paradijs is het verhaal van Anyuru's Oegandese vader, P, die als piloot in opleiding naar Athene gaat. In 1971 grijpt Idi Amin de macht in Oeganda en hij roept alle piloten naar het land terug. P besluit het bevel te negeren en deserteert. Het verhaal volgt zijn beproevingen als vluchteling...

INFORMATIE

AUTEUR
Johannes Anyuru
DIMENSIE
5,98 MB
BESTANDSNAAM
Een storm kwam uit het paradijs.pdf

OMSCHRIJVING

Een storm kwam uit het paradijs is het verhaal van Anyuru s Oegandese vader, P, die als piloot in opleiding naar Athene gaat. In 1971 grijpt Idi Amin de macht in Oeganda en hij roept alle piloten naar het land terug. P besluit het bevel te negeren en deserteert. Het verhaal volgt zijn beproevingen als vluchteling, als zwerver en als gevangene. P blijft dromen van een leven als piloot, maar zal hij ooit nog vliegen?

Wil je het boek lezen?Een storm kwam uit het paradijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johannes Anyuru. Lezen Een storm kwam uit het paradijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN