Krokodil heeft honger

Krokodil heeft honger - Aurélia Higuet | Highergroundnb.org

...op zoek naar een lekker hapje. Maar de schildpad is te hard en de egel te stekelig ... Krokodil heeft honger - Aurélia Higuet - 9789044825077 ... ... . Dan ziet hij een jongetje staan ... Een krokodil zal echter alleen aanvallen als een mens of ander groot dier het territorium betreedt of als hij honger heeft. Omdat krokodillen veel groter en krachtiger zijn dan de bijvoorbeeld kaaimannen en gavialen, zijn ze voor de mens veel gevaarlijker. Voortplanting en paring. De boven- en onderkaak van een krokodil zijn ongeveer even breed, zodat de tande ... Het verschil zien tussen een krokodil en een alligator: 10 ... ... . De boven- en onderkaak van een krokodil zijn ongeveer even breed, zodat de tanden langs de gehele lengte van de bek te zien zijn in een in elkaar grijpend patroon, zelfs al heeft de krokodil zijn bek gesloten. Een alligator heeft echter een bredere bovenkaak en als hij zijn bek sluit verdwijnen zijn ondertanden in holtes in de bovenkaak. Krokodil heeft honger! Wat valt er te eten? De schildpad? Nee, die is veel te hard. Het egeltje? Nee, dat is te stekelig. Ook de andere dieren zijn niet hapklaar. Maar dan ziet Krokodil een jongetje staan... Een grote krokodil heeft trek en gaat op zoek naar een lekker hapje. Maar de schildpad is te hard en de egel te stekelig. Dan ziet hij een jongetje staan… Oblong prentenboek met felgekleurde collages van papierknipsels. Vanaf ca. 4 jaar. Reiger heeft honger Embed Favoriet Afspeellijst. Embed. Kopieer embedcode. Datum 19 december 2006 (online tot 18 mei 2033) Leeftijd. 0-4 jaar 5-6 jaar Kijkwijzer ... De krokodil en de hyena willen hem niet helpen. Hongerig vliegt hij naar de stad. Zal het hem daar wel lukken om eten te vinden? Boek Krokodil Heeft Honger geschreven door Aur√©lia Higuet uitgegeven door Clavis B.V.B.A. Uitgeverij Prentenboeken ( 6 jaar)Winkels; Ga direct door naar de inhoud. Krokodil heeft honger. ... Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs. Bestel Krokodil heeft honger van Aurélia Higuet. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De krokodil grijpt zijn prooi en houdt z'n hoofd rechtop omhoog boven het water, op deze manier 'valt' het eten letterlijk z'n maag in. Het duurt vaak t...

INFORMATIE

AUTEUR
Aurélia Higuet
DIMENSIE
6,88 MB
BESTANDSNAAM
Krokodil heeft honger.pdf

OMSCHRIJVING

Boek Krokodil Heeft Honger geschreven door Aurélia Higuet uitgegeven door Clavis B.V.B.A. Uitgeverij Prentenboeken (< 6 jaar)

Wil je het boek lezen?Krokodil heeft honger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aurélia Higuet. Lezen Krokodil heeft honger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN