De dromers

De dromers - A. Hunt | Highergroundnb.org

...ruimte nodig om goed te kunnen leren. De dromer is iemand met een leerstijlvoorkeur voor waarnemen (kijken) en concreet ervaren (voelen) ... | Digitale Dromers ... . Een dromer kan een situatie vanuit verschillende kanten bekijken en heeft een groot voorstellingsvermogen. Als je deze leerstijl hebt, ben je gevoelig/intuïtief en heb je een duidelijke voorkeur om te kijken ten opzichte van te doen. Ze worden bijgestaan door de Dromers, de kinderen die opgevoed worden door de Goden als hun opvolgers, kinderen die met hun dromen de krachten van de Zee en de Aarde beheersen en zo Vlagh zouden kunnen weerstaan. Na zijn aanval op de domeinen van Zelana en Veltan richt Vlagh zich nu op Dahlaine. * Geschreven door David en Leigh Eddings. De drome ... De dromer - Ik leer in beelden ... . Na zijn aanval op de domeinen van Zelana en Veltan richt Vlagh zich nu op Dahlaine. * Geschreven door David en Leigh Eddings. De dromer die doet - Bereik je doel in het Nu' 'De dromer die doet' is een zelf-coachingsboek, dat je helpt om je doelen te bereiken, terwijl 'in het Nu zijn' steeds de prioriteit heeft. Bij het boek horen er een bijbehorende 90-dagenplanner, en verder een werkboek en een 90-dagendagboek bij. De dromers (Paperback). De machtige Farao geeft zijn toegewijde hoveling Potifar een persoonlijk geschenk.Het geschenk heet Tuya en is veertien... Zie de dromers. Jende J...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Hunt
DIMENSIE
5,24 MB
BESTANDSNAAM
De dromers.pdf

OMSCHRIJVING

De machtige Farao geeft zijn toegewijde hoveling Potifar een persoonlijk geschenk.Het geschenk heet Tuya en is veertien jaar.Tuya is bang. Slavin, dat is ze altijd geweest, dat zal ze altijd blijven. Maar van de ene op de andere dag komt ze terecht bij Potifar, hoofd van de Egyptische Garde. En inhet huis van Potifar, waar het leven turbulent is en de sfeer broeierig, is het voor een jonge slavin niet eenvoudig om kalm te zijn en onderdanig te blijven.Dan komt er nog een jonge slaaf naar Potifars huis. Hij is verkocht door een groep Midianitische handelsreizigers als een sterke en veelbelovende werkkracht. Zijn naam is Josef.Josef en Tuya dromen allebei van een beter leven, van vrijheid, van liefde. Het duurt dan ook niet lang voordat ze elkaars diepe verlangens leren kennen. Maar al gauw drijven dramatische ontwikkelingen hen weer uit elkaar. Niet hun eigen dromen, maar die van Potifar en zelfs de Farao werpen donkere schaduwen over hun leven.Of er een toekomst is voor Josef, voor Tuya, voor hun dromen, hangt af van éénbeslissing. Van één man. De Farao.

Wil je het boek lezen?De dromers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Hunt. Lezen De dromers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN