Boonstra-midprice

Boonstra-midprice - Manfred Bik | Highergroundnb.org

...endienst ook iets langer op zich laten wachten ... bol.com | Boonstra, Manfred Bik | 9789047009283 | Boeken ... . Sensationele wereld van sigaren, wodka, Russische elite en maffia Wanneer Jan-Tjerk Mossel in de jaren tachtig als export manager van Dannemann Cigars de opdracht krijgt een importeur te vinden in het postcommunistische Rusland, heeft hij nog geen idee wat hem te wachten staat. Hij begeeft zich - zonder het aanvankelijk te weten - tussen de onder- en de bovenwereld en valt van de ene ... Als merkenman en ceo heeft Cor Boonstra ee ... bol.com | Boonstra-midprice, Manfred Bik | 9789047010777 ... ... ... Als merkenman en ceo heeft Cor Boonstra een unieke reputatie. Gepokt en gemazeld door een lange leerschool, in alles wat hij aanpakte gedreven door perfectionisme en ambitie, wist hij zich op te werken tot de hoogste managementlagen van internationale bedrijven als Sara Lee\\/DE en Philips. \\n \\nBoonstra is een bijzonder portret, in de vorm van gesprekken met reclamestrateeg ... 'Wat wil jij later worden?' Zonder te aarzelen antwoordde de zevenjarige Elizabeth Holmes: 'Miljardair.' 'Waarom geen president?' 'De president zal mij ten huwelijk vragen omdat ik straks miljarden verdien.' Op haar negentiende richtte Elizabeth de meest veelbelovende start-up van Silicon Valley op: Theranos. Haar revolutionaire idee was een nieuwe, snelle manier van ... De geheime boodschappen van Rennes-le-chateau 2 (eBook) J. Rameijer is een geweldige auteur. Download en lees het boek De geheime boodschappen van Rennes-le-chateau 2 op onze website pianofortefestival.nl. Boonstra-midprice; Basix Bas Methode (Boek met gratis Cd) (Nederlandse vertaling) Mr. & Mrs. Smith; Hart & Haptonomie; Het fluisterkind; De grappigste verhalen over het mannenkoor; Yoga girl 2 - Wachten op de ware; Atlas Michelin Groot Brittannie & Ierland 2018; Captain van Jong Holland; Porseleinen poppen zelf maken; De kredietcrisis; Advocaat ......

INFORMATIE

AUTEUR
Manfred Bik
DIMENSIE
7,17 MB
BESTANDSNAAM
Boonstra-midprice.pdf

OMSCHRIJVING

Boonstra-midprice 3e druk is een boek van Manfred Bik uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789047010777 Als merkenman en ceo heeft Cor Boonstra een unieke reputatie. Gepokt en gemazeld door een lange leerschool, in alles wat hij aanpakte gedreven door perfectionisme en ambitie, wist hij zich op te werken tot de hoogste managementlagen van internationale bedrijven als Sara Lee/de en Philips.Boonstra is een bijzonder portret, in de vorm van gesprekken met reclamestrateeg Bik – die er niet voor terugdeinst om Boonstra ook op de psychologenbank te leggen. Dit boek is onmisbaar leesvoer voor ondernemers, marketeers en bedrijfskundigen.

Wil je het boek lezen?Boonstra-midprice in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manfred Bik. Lezen Boonstra-midprice Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN