De gelukkige onderneming

De gelukkige onderneming - Becker | Highergroundnb.org

...r: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon ... Hoe geluk bijdraagt aan je onderneming! - Gelukkig bedrijf ... ... . Een gelukkige onderneming dankzij gelukkige werknemers. Een slim lichtontwerp kan het gevoel van welzijn en comfort verhogen en een positieve invloed hebben op de productiviteit op het werk. Bovendien zijn energie-efficiënte verlichtingsoplossingen even belangrijk als het gaat om energie besparen en kosten verlagen. De gelukkige ondernemer. updates Admin 12 juni 2016 0. Thuiskomen. Wat heb ik een goed bes ... De gelukkige onderneming, 9789461642615 - PAAGMAN ... . De gelukkige ondernemer. updates Admin 12 juni 2016 0. Thuiskomen. Wat heb ik een goed besluit genomen door te kiezen voor ondernemerschap in de Flexbranche! De afgelopen periode heb ik met veel flexbranche-ondernemers gesproken. ... Tezamen met de werkzaamheden die ik voor mijn eigen onderneming doe, ... De Gelukkige Ondernemer. Het resultaat gerichte programma voor een winstgevende onderneming! De Gelukkige Ondernemer Boost (in termijnen) aantal. In winkelmand. Categorie: Uncategorized Tag: gelukkige ondernemer. Beschrijving Beoordelingen (0) Beschrijving. Levenslang leren via de Skyline Academy. Lynn: "Een tweede project waarvoor we de steun van het ESF kregen, zijn onze interne opleidingen. We waren al gestart met onze Skyline Academy, maar om van levenslang leren een echte strategische hoeksteen van de onderneming te maken, konden we die steun goed gebruiken. De onderneming De Gelukkige Voet is gevestigd op Derde Rompert 125 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 77149203 en is gelegen in De Rompert in de gemeente 's-Hertogenbosch. Bij De Gelukkige Voet is 1 persoon werkzaam. Bedrijvige Vrouwen bestaat inmiddels vijf jaar. We zijn blij dat we in die tijd zo veel geweldige bedrijvige vrouwen hebben mogen ontmoeten. Graag horen we van jullie hoe we ook de komende jaren kunnen blijven verbinden, versterken en inspireren. Want daar worden wij gelukkig van! Wil jij ervaren hoe het voor jou kan werken? Kom dan ook naar het jubileum Event 'de Gelukkige Ondernemer' op ... De onderneming De Gelukkige Huiskat is gevestigd op Hertenkamp 13 te Zeewolde en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g.. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 75721929 en is gelegen in Tweede woonwijk in de gemeente Zeewolde. Bij De Gelukkige Huiskat zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam....

INFORMATIE

AUTEUR
Becker
DIMENSIE
3,86 MB
BESTANDSNAAM
De gelukkige onderneming.pdf

OMSCHRIJVING

De komst van de kenniseconomie bracht hoopvolle verwachtingen over de kwaliteit van ons werk en het democratische gehalte van onze ondernemingen. Die verwachtingen zijn niet uitgekomen. Weliswaar verandert er momenteel veel op het vlak van onze arbeidsverhoudingen – denk aan technologische ontwikkelingen, de veranderende rol van de markt, de aanpassingen in het socialezekerheidsstelsel, de toename van zzp’ers – maar die veranderingen zijn lang niet altijd positief. Vanuit de politiek horen we weinig gezaghebbende ideeën over goede arbeidsverhoudingen, gewenste ondernemingsmodellen of over de positie van de zzp’er. Terwijl goed werk voor iedereen van groot belang is en bovendien cruciaal voor de concurrentiekracht van onze economie. In een maatschappij waarin de logica van de snelle winst en de ondermijning van het publieke ethos in het werk de overhand hebben, is het tijd om de menselijke factor in bedrijf en economie weer centraal te stellen.DE GELUKKIGE ONDERNEMING bevat bijdragen van onder meer Mei Li Vos, Jelle van der Meer en Hubert Smeets en biedt naast een onmisbare analyse van de belangrijkste trends een hervormingsagenda voor nieuwe arbeidsverhoudingen in Nederland.Frans Becker is plaatsvervangend directeur van de Wiardi Beckman Stichting. Menno Hurenkamp is hoofdredacteur van SOCIALISME & DEMOCRATIE.

Wil je het boek lezen?De gelukkige onderneming in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Becker. Lezen De gelukkige onderneming Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN