Brieven aan Marc

Brieven aan Marc - Henri Nouwen | Highergroundnb.org

... dit brievenboek een plaats. Www.boekwinkeltjes ... Brieven aan Marc | Reinders Oisterwijk B.V. ... .nl tweedehands boek, Nouwen, Henri - Brieven aan Marc - over Jezus en de zin van het leven We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn ... Brieven aan Marc (Printing on demand). Na e ... Brieven aan Marc (Printing on demand) - Henri Nouwen ... ... ... Brieven aan Marc (Printing on demand). Na een zomercursus in de Verenigde Staten is Marc, de toen zestienjarige neef van Henri Nouwen, zich een aantal vragen gaan stellen over het geestelijk leven. Hij vroeg zich af: Wat geloof ik eigenlijk zelf? Wat voor rol speelt de kerk in mijn leven? Wie is Christus voor mij? Heeft voor mij de eucharistie ook zin?Als antwoord daarop is oom Henri toen ... Brieven aan marc POD door Nouwen, Henri, EAN 9789401454513. BRIEVEN AAN / LETTERS TO... Danny - Andreas - Marnick - Marie-Alixe - mama - vader - Bert - Marie - Mijn overleden moeder - Veel te vroeg gestorven jeugdvriendin - papa Jo - Omi - Steve - Mike+ - Baboe - Erwin - pa - Erik - Oti - mémé - Oma-Mechelen - Marcel - mama - oma - bompa - moeke - Bommaatje - Beppe, Vico en Joe*** - Ma - Mijn allerliefste mama en papa - Alana - Vincent - Otis ... Brieven aan Marc [e-Boek] Henri Nouwen. Brieven aan Marc is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Brieven aan Marc PDF te downloaden op onze website meubelbeursmechelen.be Er zijn ook andere boeken van de auteur Brieven aan Marc...

INFORMATIE

AUTEUR
Henri Nouwen
DIMENSIE
7,81 MB
BESTANDSNAAM
Brieven aan Marc.pdf

OMSCHRIJVING

Na een zomercursus in de Verenigde Staten is Marc, de toen zestienjarige neef van Henri Nouwen, zich een aantal vragen gaan stellen over het geestelijk leven. Hij vroeg zich af: Wat geloof ik eigenlijk zelf? Wat voor rol speelt de kerk in mijn leven? Wie is Christus voor mij? Heeft voor mij de eucharistie ook zin?Als antwoord daarop is oom Henri toen brieven gaan schrijven aan Marc. Op een zeer persoonlijke en originele manier schrijft hij over Jezus en hij illustreert zijn teksten met concrete en uit het leven gegrepen ervaringen. In dit brievenboek vinden onderwerpen over godsdienst, kerk, het moderne leven, oorlog en vrede, armoede en rijkdom een plaats.Henri Nouwen (1932-1996) was katholiek priester en professor aan verschillende theologische instituten en universiteiten in de Verenigde Staten. In 1986 verliet hij Harvard en ging hij wonen in de Arkgemeenschap Daybreak in Toronto (Canada), samen met geestelijk gehandicapten en hun assistenten.Henri Nouwen behoort tot de meest gelezen auteurs uit de tweede helft van de 20ste eeuw op het vlak van christelijke spiritualiteit. Van zijn boeken zijn meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht.

Wil je het boek lezen?Brieven aan Marc in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henri Nouwen. Lezen Brieven aan Marc Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN