Onder de brug vond ik mezelf

Onder de brug vond ik mezelf - Arie van Driel | Highergroundnb.org

...k wil ik, op basis van mijn levenservaringen van toen, proberen om u een zo goed mogelijk inzicht te geven in het leven van een dakloze ... Onder de brug vond ik mezelf!: Amazon.es: Arie van Driel ... ... . Flaptekst Onder de brug vond ik mezelf! Ik ben Erik Claus. En voor u ligt mijn boek, Onder de brug vond ik mezelf! Mijn verhaal gaat over de tien jaar dat ik in Nijmegen letterlijk op straat leefde. Onder de brug vond ik mezelf - Arie van Driel Erik Claus Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Gelezen; Verwijderen; Favorieten Verlanglijstje In bezit Uitgeleend {{title}} Nieuwe plank maken; Loa ... Onder de brug vond ik mezelf - Home | Facebook ... . Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Gelezen; Verwijderen; Favorieten Verlanglijstje In bezit Uitgeleend {{title}} Nieuwe plank maken; Loading; De wijzigingen zijn opgeslagen; Jouw waardering ... Get this from a library! Onder de brug vond ik mezelf!. [Erik Claus; Arie van Driel] -- Autobiografisch verhaal van een voormalige dakloze die tien jaar lang op straat in Nijmegen leefde. Buy Onder de brug vond ik mezelf! 01 by Arie van Driel (ISBN: 9789081604451) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Onder de brug vond ik mezelf! aan het lezen . Zoek leden. Onder de brug vond ik mezelf! - Arie van Driel Ik wil mijn kind terug . Mijn moeder moest dood Onder de brug vond ik mezelf . Onder de brug vond ik mezelf! Passie Blanca . Passierama . Vlinder . Reeksen. Passieboeken.nl. Passie aan de IJssel . Passie Blanca . Stil Leven . Uitgevers Digi ......

INFORMATIE

AUTEUR
Arie van Driel
DIMENSIE
7,36 MB
BESTANDSNAAM
Onder de brug vond ik mezelf.pdf

OMSCHRIJVING

Flaptekst Onder de brug vond ik mezelf!Ik ben Erik Claus. En voor u ligt mijn boek, Onder de brug vond ik mezelf! Mijn verhaal gaat over de tien jaar dat ik in Nijmegen letterlijk op straat leefde. Met dit boek wil ik, op basis van mijn levenservaringen van toen, proberen om u een zo goed mogelijk inzicht te geven in het leven van een dakloze. In mijn boek komt u ongetwijfeld dingen tegen waar u anders over denkt. Dingen, die misschien door de maatschappij ook anders worden benoemd of worden beschreven. Dat is ook mijn bedoeling. Het waargebeurde verhaal Onder de brug vond ik mezelf! is één van de 180 titels die in 2018 zijn geselecteerd voor de overheidscampagne Lees met andermans ogen. De campagne nodigt mensen uit om eens (vaker) een boek te lezen over iemand die anders is dan zijzelf. Want wie leest, kijkt met andermans ogen en verplaatst zich haast ongemerkt in personages met bijvoorbeeld een andere leeftijd, sociale klasse, herkomst of seksuele voorkeur. Of, zoals in dit geval, daklozen.

Wil je het boek lezen?Onder de brug vond ik mezelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie van Driel. Lezen Onder de brug vond ik mezelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN