De Bijbel 2008 Schooleditie

De Bijbel 2008 Schooleditie - Onbekend | Highergroundnb.org

...58 Een compacte en zeer voordelige paperback met de complete Willibrordvertaling 1995 ... Bijbel Willibrordvertaling 1995 schooleditie hardcover ... ... . Naast een uitgebreide algemene inleiding op de Bijbel bevat deze editie inleidingen op de afzonderlijke bijbelboeken. Deze Bijbel heb ik een paar dagen geleden besteld ter vervanging van m'n vorige "handbijbel", die na 28 jaar trouwe dienst totaal versleten was. De aflevering was, zoals ik bij Bol inmiddels gewend ben, supersnel en de Bijbel arriveerde uitstekend verpakt. Het lettertype is helaas iets kleiner dan eerdere edities. Daardoor is de Bijbel we ... De Bijbel, Willibrordvertaling - Schooleditie - Geheel ... ... . Het lettertype is helaas iets kleiner dan eerdere edities. Daardoor is de Bijbel wel ... Bijbel handbijbel / NBG 51 blauw / deel Schooleditie | ISBN 9789061266457 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 9789061730903 9061730902 De Bijbel Stevig en stoer, met een eigentijdse omslag: de voordeligste gebonden versie van de complete Willibrordvertaling 1995 in een handzaam formaat. Deze schooled De inleidingen en aantekeningen werden herschreven en vernieuwd; tevens werd een uitgebreid verwijzingsapparaat aangebracht. Deze schooleditie (in nieuwe spelling) bevat naast die aantekeningen en verwijzingen (onderaan de pagina) achterin een uitgebreide toelichting op de gehele bijbel, voorzien van enkele kaartjes. De Bijbel Willibrordvertaling, schooleditie. Zonder Schrijver. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Hardcover Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten. Zet op verlanglijst. ... De Bijbel / 2008 /... Unknown. Vanaf € 16,00 De Bijbel. A.A. van Den Born. Vanaf € 7,50 Bijbel. Vanaf € 19,99 De Bijbel. G. Guadalupi. Vanaf € 15 ... De Willibrordvertaling wordt alom gewaardeerd als een vertaling die trouw is aan de grondtekst en die tegelijkertijd een tekst biedt in begrijpelijk hedendaags Nederlands. Deze schooleditie bevat de volledige tekst van het Oude en Nieuwe Testament, inclusief inleidingen op de afzonderlijke bijbelboeken en op de Bijbel als geheel. Geschreven bij Bijbel. Ik vindt dat dze bijbel een mooi boek is om in te kunnen gaan lezen en er zijn van die woorden die ...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
12,31 MB
BESTANDSNAAM
De Bijbel 2008 Schooleditie.pdf

OMSCHRIJVING

Een compacte en zeer voordelige paperback met de complete Willibrordvertaling 1995. Naast een uitgebreide algemene inleiding op de Bijbel bevat deze editie inleidingen op de afzonderlijke bijbelboeken.

Wil je het boek lezen?De Bijbel 2008 Schooleditie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen De Bijbel 2008 Schooleditie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN