Naar De Start!

Naar De Start! - Ria Visser | Highergroundnb.org

...is mogelijk om op NPO Start, via npostart ... Mag ik tijdens de behandeling met chemotherapie naar de ... ... .nl en de NPO-app, rechtstreeks naar de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3 en de themakanalen te kijken. Als je klikt op 'Live' krijg je de player van NPO 1 te zien met daaronder de streams van de andere zenders. Onder de livestreams van TV vind je de livestreams van onze radiozenders. De start Het is voor het kind het prettigst wanneer het rustig kan beginnen op school. Soms is het in het begin voor het kind ... Rechtszaak starten | Naar de rechter | Rechtspraak ... . Soms is het in het begin voor het kind het beste om alleen de ochtenden naar school te gaan. We zien regelmatig dat kinderen die starten op de basisschool, 's middags plotseling weer behoefte hebben nog een uurtje te slapen. De Keele STarT MSK Tool heeft als doel om patiënten met veelvoorkomende musculoskeletale klachten in een zo vroeg mogelijk stadium een passende behandeling aan te bieden. ... (AWF Utrecht) hebben de tool recent vertaald naar het Nederlands. De tool is vrij te gebruiken in de praktijk of onderzoeksetting....

INFORMATIE

AUTEUR
Ria Visser
DIMENSIE
12,51 MB
BESTANDSNAAM
Naar De Start!.pdf

OMSCHRIJVING

`Naar de start, kláárr... af!' Slager Bos zwaaide de witte vlag met een felle armbeweging naar beneden.`Kom op, Marloes, rijden!' Menno stond bij de startstreep en gilde zo hard hij kon. Saskia was al weg.Marloes schrok zich wezenloos en keek om zich heen. Toen haalde ze heel diep adem en reed zo hard ze kon Saskia achterna. Ze zwaaide haar armen beurtelings van voor naar achter en moedigde zichzelf in gedachten aan: `Hup, hup, hup!'Als Marloes met de hele klas overlopertje speelt op het schoolplein, wint ze altijd. Niemand krijgt haar te pakken, zo snel is ze. Hard rennen vindt ze heerlijk - maar schaatsen vindt ze nog duizend keer leuker. Ze vliegt op haar houten schaatsen over de ijsbaan in het dorp. Misschien krijgt ze volgend jaar wel noren, net als haar broer!Marloes wil graag op een schaatsclub. Want ze wil kampioen worden. Eerst van de klas. Dan van het dorp. Dan van Nederland. En dan? Dan wil ze de beste van de hele wereld zijn! Met een gouden medaille en bloemen, en toegejuicht door het publiek...Ria Visser was een meisje als Marloes. Zij is vijfvoudig Nederlands allroundkampioene en won Olympisch zilver tijdens de winterspelen 1980 in Lake Placid op de 1500 meter.

Wil je het boek lezen?Naar De Start! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ria Visser. Lezen Naar De Start! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN