Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's

Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's - Guido van Genechten | Highergroundnb.org

...k niet meer over de kip maar over de Gallus Gallus Domesticus ... Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's ... ... . Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's; Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's Guido van Genechten. Nederlands | Hardcover € 16,95 + 33 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's. ... Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's Author Guido Van Genechten. Language Dutch Publisher Hasselt: Clavis, 2018 [28] p. : ill ... Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's ... ... . Language Dutch Publisher Hasselt: Clavis, 2018 [28] p. : ill. ISBN 9789044832310 (hardback) Technical view. Reviews. NBD ... Home / Thematitels kinderboekenweek 2020 / Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's. Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's. Vorige: Thematitels ... De website met tips en trucs om met kinderen het gesprek aan te gaan over kinderboeken en de leesbeleving te vergroten. De Gallus gallus domesticus, jawel! En deze doodgewone kip - pardon - deze dino weet alles over Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's, Guido van Genechten - Hardback - 9789044832310 | AKO boeken Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's Guido van Genechten Clavis bvba ... Dit is een dino. De Gallus gallus domesticus, ... deze dino weet alles over de andere dinosaurussen. Dat zal hij wel even bewijzen! Auteur. Guido van Genechten. Guido Van Genechten (Mol, 19 augustus 1957) is een Vlaamse auteur en illustrator....

INFORMATIE

AUTEUR
Guido van Genechten
DIMENSIE
3,33 MB
BESTANDSNAAM
Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's.pdf

OMSCHRIJVING

Een hilarische rondleiding door de wondere wereld der dinosauriërs. Voor iedereen van 4 tot 250 miljoen jaar oud.Dit is geen doodgewone kip. Dit is een dino. De Gallus gallus domesticus, jawel! En deze doodgewone kip - pardon - deze dino weet alles over de andere dinosaurussen. Dat zal hij wel even bewijzen!

Wil je het boek lezen?Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guido van Genechten. Lezen Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino's Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN