Het gelukkige eiland

Het gelukkige eiland - Marit Tornqvist | Highergroundnb.org

...aar, jongeren en volwassenen. Een meisje vaart op een vlot richting horizon ... Bestel Het gelukkige eiland van Marit Törnqvist voordelig ... ... . Ze ontmoet anderen op hun eigen vlot, maar niemand weet de weg. Ze trotseert gevaren en vindt gelukkige eilanden, maar geen eiland is het hare. Dan ziet ze een eiland dat ze herkent. Prentenboek met sfeervolle illustraties in kleur. Vanaf ca. 7 jaar. Op een vlot gebouwd van wrakhout vaart een meisje. Ze is op weg naar de horizon. Maar die is verder dan ze had gedacht. Op een dag ziet ze een bord, midde ... Het gelukkige eiland - Marit Törnqvist - 9789045120898 ... ... . Maar die is verder dan ze had gedacht. Op een dag ziet ze een bord, midden in de zee. Ze vaart erheen en leest: het ... Op een vlot gebouwd van wrakhout vaart een meisje. Ze is op weg naar de horizon. Maar die is verder dan ze had gedacht. Op een dag ziet ze midden in de zee een pijlvormig bord staan met de tekst: het gelukkige eiland. Nu weet ze waar ze heen moet gaan. Maar wat als ze ontdekt dat er oneindig veel eilanden zijn? En wat als alle eilandbewoners haar zeggen dat juist hún eiland het gelukkige is? Het gelukkige eiland aantal. Voeg toe aan winkelmandje . Op een vlot gebouwd van wrakhout vaart een meisje. Ze is op weg naar de horizon. Hoe ze daar komt weet ze niet. Op een dag ziet ze een bord, midden in de zee. Ze vaart erheen en leest: Het gelukkige eiland. Daar wil ze naartoe!...

INFORMATIE

AUTEUR
Marit Tornqvist
DIMENSIE
4,94 MB
BESTANDSNAAM
Het gelukkige eiland.pdf

OMSCHRIJVING

Op een vlot gebouwd van wrakhout vaart een meisje. Ze is op weg naar de horizon. Maar die is verder dan ze had gedacht. Op een dag ziet ze midden in de zee een pijlvormig bord staan met de tekst: het gelukkige eiland. Nu weet ze waar ze heen moet gaan. Maar wat als ze ontdekt dat er oneindig veel eilanden zijn? En wat als alle eilandbewoners haar zeggen dat juist hún eiland het gelukkige is?

Wil je het boek lezen?Het gelukkige eiland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marit Tornqvist. Lezen Het gelukkige eiland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN