MindLift - Mentale Fitness voor het Moderne Brein

MindLift - Mentale Fitness voor het Moderne Brein - Kasper van der Meulen | Highergroundnb.org

...appelijk onderzoek en persoonlijke ervaring ... #66 Fitness voor je brein met Mindlift auteur Kasper van ... ... . De ondertitel van het boek 'Mentale fitness voor het moderne brein' dekt 100% de lading. Mentale fitness voor het moderne brein. MindLift Learning biedt alles voor een ijzersterke focus en optimale levensstijl. Met 10 mentaliteitswisselingen en 50 tips, trucs en hacks is MindLift een praktische, toegepaste manier om door middel van oefening je mentale fitness tot optimale expressie te doen komen. MindLift - Mentale Fitness voor het Moder ... Kasper van der Meulen - MindLift Learning ... . MindLift - Mentale Fitness voor het Moderne Brein aantal MindLift - Mentale Fitness voor het Moderne Brein (Paperback). Een no-nonsensehandleiding vol eenvoudige aanpassingen die leiden tot een sterkere focus.... MindLift-Mentale-Fitness-voor-het-Moderne-Brein Tel: 0850161492 • Mail: [email protected] • KVK: 53346688 • MindLift Learning • Eendrachtlaan 114, 3526 LB, Utrecht • Algemene voorwaarden en retourbeleid Mindlift, mentale fitness voor het moderne brein. 22 maart 2018 0 Door Jeanet Mindlift, heeft mijn manier van denken, kijken...

INFORMATIE

AUTEUR
Kasper van der Meulen
DIMENSIE
12,60 MB
BESTANDSNAAM
MindLift - Mentale Fitness voor het Moderne Brein.pdf

OMSCHRIJVING

Een no-nonsensehandleiding vol eenvoudige aanpassingen die leiden tot een sterkere focus. Met tien mentaliteitswisselingen en vijftig tips, trucs en hacks is dit boek een praktische en eenvoudige manier om door oefening je mentale vitaliteit te vergroten. Hoe houd je concentratie in een wereld die constant probeert je af te leiden? Hoe vind je rust in de overvloed aan externe prikkels? Mentale kracht is te trainen, net als elke spier in je lichaam. Leervermogen, productiviteit, creativiteit en stressbestendigheid zijn geen kwaliteiten waarmee je geboren hoeft te worden. Je kunt ze gericht ontwikkelen door er met inzet en toewijding in te investeren. Kortom: oefenen. De uitdagingen van de moderne wereld bieden enorme mogelijkheden voor innovatie en persoonlijke groei. Met behulp van een praktische methode en enkele eenvoudige middelen kunnen we sterke gewoontes ontwikkelen en onze fysieke en mentale staat optimaliseren. Schrijver Kasper van der Meulen ging op zoek naar de effectiefste manieren om jezelf een mentale boost te geven. Naast het afnemen van interviews en een intensieve literatuurstudie heeft hij alles getest wat hij maar kon vinden om zijn eigen focus te versterken, en dit omgezet in oefeningen en aanpassingen. Om de proef op de som te nemen, stelde hij zichzelf een harde deadline van één maand om het boek te schrijven, zodat hij zijn kennis en ervaring direct moest toepassen.

Wil je het boek lezen?MindLift - Mentale Fitness voor het Moderne Brein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kasper van der Meulen. Lezen MindLift - Mentale Fitness voor het Moderne Brein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN