PrikkelProofPlan

PrikkelProofPlan - Kim Vervuurt | Highergroundnb.org

...everbaarheid Nieuwe titels kunt u bestellen of in nota laten nemen bij de boekhandel (hiernaast of hieronder) ... Babycongres | 8 september 2020 | Spant!, Bussum ... . PrikkelProofPlan geeft antwoord op deze vragen en gaat in op feiten en fabels rond extreem huilen. Met het stappenplan kunnen jij en je partner praktisch aan de slag om je baby en jezelf weer tot rust te brengen. Kim Vervuurt is medisch pedagogisch zorgverlener op de Kind- en jongerenafdeling van een ziekenhuis. Werkvorm: Lezing/presentatie (kennisoverdracht). Leerdoelen: . kennis over de rol van huilen en slapen bij ... PrikkelProofPlan (set van 5 exemplaren) - Uitgeverij SWP ... . Werkvorm: Lezing/presentatie (kennisoverdracht). Leerdoelen: . kennis over de rol van huilen en slapen bij baby's bij de band tussen ouder en kind en pathologie bij ouder en kind kennis van het onderliggende werkingsmechanisme van de Happiest Baby-methode; PrikkelProofPlan Zo breng je baby's van 0 tot 5 maanden die veel huilen tot rust. Kim Vervuurt. PrikkelProofPlan Zo breng je baby's van 0 tot 5 maanden die veel huilen tot rust. Kim Vervuurt . Ouders van een baby die zonder aanwijsbare reden overmatig huilt zijn vaak ten einde raad en voelen zich machteloos. Slaapgebrek, goede raad die ... PrikkelProofPlan (set van 5) Zo breng je baby's van 0 tot 5 maanden die veel huilen tot rust Bekijk het profiel van Kim Vervuurt op LinkedIn, de grootste professionele community ter wereld. Kim heeft 2 functies op zijn of haar profiel. Bekijk het volledige profiel op LinkedIn om de connecties van Kim en vacatures bij vergelijkbare bedrijven te zien. PrikkelProofPlan (set van 5) Zo breng je baby's van 0 tot 5 maanden die veel huilen tot rust. Kim Vervuurt . Ouders van een baby die zonder aanwijsbare reden overmatig huilt zijn vaak ten einde raad en voelen zich machteloos. Slaapgebrek ... INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 6,55 MB BESTANDSNAAM PrikkelProofPlan.pdf PUBLICEER DATUM oktober 2018 SCHRIJVER Kim Vervuurt ISBN 9789088508851...

INFORMATIE

AUTEUR
Kim Vervuurt
DIMENSIE
12,5 MB
BESTANDSNAAM
PrikkelProofPlan.pdf

OMSCHRIJVING

Ouders van een baby die zonder aanwijsbare reden overmatig huilt zijn vaak ten einde raad en voelen zich machteloos. Slaapgebrek, goede raad die niet werkt, internet met tegenstrijdige adviezen, ouders zien door de bomen het bos niet meer. Waar heeft de baby, die je als ouder nog niet zo goed kent, behoefte aan? Wat probeert de baby jou als ouder te vertellen?Iedere baby is natuurlijk anders, maar iedere baby heeft behoefte aan rust en regelmaat. Hoe je als ouder weer op het spoor van het prikkelarme, rustgevende traject kunt komen staat helder en stapsgewijs beschreven in dit PrikkelProofPlan. Aan de hand van casussen geeft Kim Vervuurt op geruststellende toon heldere adviezen over hoe om te gaan met baby's die uit balans zijn. Ze geeft informatie over de ontwikkeling die de pasgeboren baby nog moet doormaken, gaat in op feiten en fabels rond extreem huilen, geeft aan wat slaapsignalen zijn en legt de voedingsbehoefte van de baby uit. Met het stappenplan kunnen ouders tenslotte duidelijk aan de slag om hun baby en zichzelf weer tot rust te brengen.

Wil je het boek lezen?PrikkelProofPlan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kim Vervuurt. Lezen PrikkelProofPlan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN