De Vijf Tibetanen

De Vijf Tibetanen - C.S. Kilham | Highergroundnb.org

...twikkeld door Tibetaanse monniken die de oefeningen al ruim 2500 jaar doorgeven aan volgende generaties ... bol.com | De Vijf Tibetanen - Het Originele Manuscript ... ... . Het zijn 5 simpele en dynamische oefeningen die bij dagelijkse beoefening de levensenergie (chi of prana) optimaal door je lichaam laten stromen. Hierdoor wordt het gehele lichaam energieker en vitaler. De Vijf Tibetanen. 477 vind-ik-leuks. Het boek De Vijf Tibetanen - Het Originele Manuscript zijn Tibetaanse Yoga oefeningen die eeuwen geleden werden ontwikkeld door Tibetaanse Lama's om kracht,... De kracht van De Vijf Tibetanen is hun eenvoud. Ze zijn voor iedereen geschikt, makkelijk te onthou ... 5 tibetanen: yoga oefeningen voor een gezond leven ... ... De kracht van De Vijf Tibetanen is hun eenvoud. Ze zijn voor iedereen geschikt, makkelijk te onthouden en uit te voeren. Hun uitwerking blijkt bijzonder groot te zijn. De Riten werken sterk door op de energiecentra in je lichaam, ook wel chakra's genoemd, en herstellen de verstoringen daarin. Vijf Tibetanen: hoe 5 simpele oefeningen je eeuwig jong houden. De Vijf Tibetanen is een serie van 5 eenvoudige yoga oefeningen afkomstig van Tibetaanse monniken uit het Himalaya gebergte. De Vijf Tibetanen bleven een goed bewaard geheim tot een Britse legerofficier ze aan het begin van de vorige eeuw in het Westen introduceerde. De Vijf Tibetanen: jong blijven door oude wijsheid. Schoonheid uit een potje, moeiteloos gezond, geluk uit het niets en snel rijk… Mensen zoeken de gemakkelijkste weg naar het doel, liefst zonder obstakels en tegenslagen. Helaas werkt het in de praktijk vaak anders en zullen we moe en niet al lekker gebruind onze vakantiebestemming bereiken. De Vijf Tibetanen. 477 likes. Het boek De Vijf Tibetanen - Het Originele Manuscript zijn Tibetaanse Yoga oefeningen die eeuwen geleden werden ontwikkeld door Tibetaanse Lama's om kracht, vitaliteit... De Vijf Tibetanen. Vijf oefeningen voor gezondheid, energie en mentale kracht door Christopher S. Kilham, (De Driehoek) e 14,50 vijfde Tibetaan Begin deze oefening door op je handpalmen én bal van je voeten te steunen. Houd armen en benen ongeveer een halve meter uit elkaar....

INFORMATIE

AUTEUR
C.S. Kilham
DIMENSIE
12,42 MB
BESTANDSNAAM
De Vijf Tibetanen.pdf

OMSCHRIJVING

De Vijf Tibetanen is een bijzondere combinatie van yoga-oefeningen die afkomstig is uit de Himalaya. In het begin van deze eeuw werden ze door een Britse legerofficier in het Westen geïntroduceerd.De oefeningen blinken uit door eenvoud, maar hebben niettemin een uiterst vitaliserende werking op zowel de lichamelijke als de mentale conditie. Ze worden daarom ook wel 'de vijf verjongingsrituelen' genoemd.De 'Vijf Tibetanen' zijn door hun eenvoud gemakkelijk te onthouden. Weet men hoe ze in elkaar zitten, dan vragen ze slechts enkele minuten per dag. Het resultaat van dit minimum aan tijd en inspanning liegt er echter niet om: een verbazingwekkende toename van de lichamelijke kracht en souplesse en van de mentale vermogens. Zelfs als men nooit eerder aan yoga deed, zal men snel de uitwerking op de fysieke en geestelijke energie ervaren. Bijvoorbeeld aan de vermindering van spierspanningen en stress, betere ademhaling en spijsvertering, goede bloedsomloop en diepe ontspanning.Christopher S. Kilham geeft al meer dan twintig jaar cursussen yoga, meditatie en natuurlijke gezondheid. Hij schreef verscheidene artikelen en boeken over deze onderwerpen. Regelmatig verzorgt hij programma's voor radio en tv. Sinds 1978 leerde hij duizenden mensen die op zoek waren naar een gezondere levensstijl, 'De Vijf Tibetanen'.

Wil je het boek lezen?De Vijf Tibetanen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.S. Kilham. Lezen De Vijf Tibetanen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN