De reis naar het licht

De reis naar het licht - Jaap Hiddinga | Highergroundnb.org

...5 14 dagen bedenktijd Deze reis naar het Licht biedt niet alleen diep inzicht maar inspireert ons ook om onze weg met toewijding te vervolgen ... Boogsy e-book prijsvergelijker - De reis naar het licht ... ... . Vanuit geestelijke zijde wordt ons een diep inzicht gegeven over de constante ontwikkeling van de mensheid Jaap Hiddinga, van huis uit chemisch ingenieur en fysicus, kreeg in 1993 een openbaring die zijn leven en denken totaal veranderde. Jaap Hiddinga biedt met De reis naar het licht een diep inzicht over de constante ontwikkeling van de mensheid. Veel lezers zijn vertrouwd met de boeken van Jaap Hiddinga en zijn uittredingen. Maar vóór deze boeken schreef de auteur ooit nog een and ... bol.com | De reis naar het licht (ebook), Jaap Hiddinga ... ... . Veel lezers zijn vertrouwd met de boeken van Jaap Hiddinga en zijn uittredingen. Maar vóór deze boeken schreef de auteur ooit nog een ander belangrijk werk De reis naar het Licht.Hierin vertellen de geestelijke begeleiders van de mensheid over de grote tijdscycli, de geschiedenis van de mensheid en haar toekomst in spiritueel opzicht. Veel lezers zijn vertrouwd met de boeken van Jaap Hiddinga en zijn uittredingen. Maar vóór deze boeken schreef de auteur ooit nog een ander belangrijk werk De reis naar het Licht. Hierin vertellen de geestelijke begeleiders van de mensheid over de grote tijdscycli, de geschiedenis van de mensheid en haar toekomst in spiritueel opzicht. Veel lezers zijn vertrouwd met de boeken van Jaap Hiddinga en zijn uittredingen. Maar vóór deze boeken schreef de auteur ooit nog een ander belangrijk werk De reis naar het Licht. Hierin vertellen de geestelijke begeleiders van de mensheid o...

INFORMATIE

AUTEUR
Jaap Hiddinga
DIMENSIE
3,4 MB
BESTANDSNAAM
De reis naar het licht.pdf

OMSCHRIJVING

Jaap Hiddinga biedt met De reis naar het licht een diep inzicht over de constante ontwikkeling van de mensheid.Veel lezers zijn vertrouwd met de boeken van Jaap Hiddinga en zijn uittredingen. Maar voor deze boeken schreef de auteur ooit nog een ander belangrijk werk De reis naar het Licht. Hierin vertellen de geestelijke begeleiders van de mensheid over de grote tijdscycli, de geschiedenis van de mensheid en haar toekomst in spiritueel opzicht. Vanuit geestelijke zijde wordt ons een diep inzicht gegeven in het leven en hoe de mensheid op een punt staat om ook in deze tijd een transformatie te ondergaan en weer een volgende stap in de ontwikkeling te maken. De mensheid zal zich altijd blijven ontwikkelen totdat alles uiteindelijk terugkeert in het goddelijke. Deze reis naar het Licht biedt niet alleen diep inzicht maar inspireert ons ook om onze weg met toewijding te vervolgen.

Wil je het boek lezen?De reis naar het licht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jaap Hiddinga. Lezen De reis naar het licht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN