Vrouw op de apenrots

Vrouw op de apenrots - Carolina Pruis | Highergroundnb.org

...ages,3,6/5(9). In eerste instantie was zij actief op het gebied van executive search van hoog opgeleide vrouwen en de laatste 15 jaar focust zij op Vrouw op de Apenrots ... Boek: Vrouw op de apenrots - Geschreven door Carolina Pruis ... . · Vrouw op de apenrots. 1001 vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis boek .epub Els Kloek. 1914 download PDF Margaret MacMillan. 1Q84 / Boek een boek Haruki Murakami epub. 2012 Basiskennis loonadministratie boek H.W.P. van Pelt epub. 2015 complete jaardoos Kalpa - Standaard - 1 week per 2 pagina's ... En dat doen ze nu op de PvdA- apenrots ook. De vrouwen slapen. Er zal zich ongetwijfeld nog een L ... Auteur - Vrouw op de Apenrots ... . 2015 complete jaardoos Kalpa - Standaard - 1 week per 2 pagina's ... En dat doen ze nu op de PvdA- apenrots ook. De vrouwen slapen. Er zal zich ongetwijfeld nog een Lutz ­Jacobiachtige vrouw melden, maar alleen voor de vorm. Dat kun je niet serieus nemen. Alles wat vrouwen willen weten over mannen ... media boek - Ina Cool .epub. Angerenstein SB - Introductie en toezicht houden in de sport en recreatie Profielboek boek .epub Rob Hartog. ANWB Handboek ... (M. van Delft) Avatar 1 de belofte boek .epub Gene Luen Yang. Baantjer Inc. 6 - Moord op een chirurg download PDF Baantjer Inc. Baas in eigen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Carolina Pruis
DIMENSIE
3,84 MB
BESTANDSNAAM
Vrouw op de apenrots.pdf

OMSCHRIJVING

Vrouw op de apenrots 1e druk is een boek van Carolina Pruis uitgegeven bij BBNC Uitgevers. ISBN 9789045313955 Carolina Pruis zat al op jonge leeftijd als veelbelovende manager tussen de mannen op de apenrots. Inmiddels heeft ze leiding gegeven aan honderden mannen (en vrouwen). Met al die ervaring trekt ze een aantal prikkelende conclusies: Mannen zijn écht heel anders van vrouwen. Het glazen plafond bestaat niet. Een quotum voor topvrouwen is onzin. Wil je hogerop komen, maak dan gebruik van het kapitaalmiddel van je vrouwelijkheid. Word in je carrièrezucht geen one trick pony. Vrouwen met een carrièrewens moeten zich verdiepen in het machtsspel en de spelregels van mannen. Begrijpen wat de invloed van testosteron is en snappen hoe mannen machts-politiek bedrijven. In 'Vrouw op de apenrots' geeft Pruis, op humoristische en rake wijze talloze voorbeelden uit haar eigen carrière, die de verschillen in mannelijk en vrouwelijk gedrag op de werkvloer illustreren. Met veel praktische tips, adviezen en analyses die je helpen zonder kleerscheuren de carrièreladder te beklimmen en een positie op de apenrots te veroveren én te behouden.

Wil je het boek lezen?Vrouw op de apenrots in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carolina Pruis. Lezen Vrouw op de apenrots Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN