Wauw pauw

Wauw pauw - Yoko Heiligers | Highergroundnb.org

...rde prentenboek. Heiligers laat vooral de illustraties spreken ... Nieuwbouwproject te koop: Westzijde 114 'De Pauw' [funda] ... . Ze gebruikt verschillende technieken en creëert daarmee een sfeervol avontuur. Bij aanvang van het verhaal zitten de grote indrukwekkende pauwen op een klassiek dierentuinhek. Janinke Stegerman uit Utrecht keek raar op afgelopen zaterdag. Op het balkon in haar woning in Zuilen zaten vier enorme pauwen. De pauwen zijn waarschijnlijk vanuit het Julianapark komen aanvliegen. Wauw Pauw. Yoko Heiligers, 2015 €7.500. Yoko Heiligers ont ... Opgezette pauw - HET HUIS VAN WAUW ... . Wauw Pauw. Yoko Heiligers, 2015 €7.500. Yoko Heiligers ontvangt subsidie voor het ontwikkelen en realiseren van haar vierde prentenboek WAUW PAUW. Voor haar is het de tweede keer dat ze naast het illustreren ook de teksten voor de publicatie verzorgt. > Prentenboek-recensie: 'Wauw Pauw' van Yoko Heiligers 11 oktober 2016 #prentenboekperweek , Boeken , Boekenchallenge , Leestip , Leesuitdaging , Lmcmr , Recensie KiDDoWz - Amanda "Oogstrelend prentenboek" lees ik in het persbericht, deze terminologie dekt volledig de lading....

INFORMATIE

AUTEUR
Yoko Heiligers
DIMENSIE
7,30 MB
BESTANDSNAAM
Wauw pauw.pdf

OMSCHRIJVING

Als pauwtje geboren wordt is hij helemaal wit. Hij heeft geen gekleurde veren met grote ronde ogen, zoals de andere pauwen.Pauwtje wil ook veren met ogen! In de dierentuin gaat hij op zoek.Wauw Pauw is een oogstrelend, veelkleurig prentenboek dat kinderen en grote mensen de dierenwereld laat ontdekken.Yoko Heiligers is beeldend kunstenaar en illustrator van kinderboeken. Wauw Pauw is haar vierde prentenboek. Eerder verschenen de prentenboeken Grote kleine potvis, Mama wat zit er op mijn kop en Draaf met mij.

Wil je het boek lezen?Wauw pauw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yoko Heiligers. Lezen Wauw pauw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN