Stukjes hemelblauw

Stukjes hemelblauw - Sue Durrant | Highergroundnb.org

...anaf 10 jaar . Ira en Zac wonen in Huize Skilly, een kindertehuis in Londen ... Stukjes Hemelblauw | Het boek dat je deze zomer gelezen ... ... . Ze ontmoeten er heel wat andere kinderen en moeten ook geregeld afscheid nemen als die in een pleeggezin opgenomen worden. 'Stukjes hemelblauw' - Sue Durrant Genre: kind & jeugd. Uitgeverij: Meis & Maas. ISBN: 9789030501732. Uitvoering: paperback met flappen. Aantal pagina's: 208. Uitgave: oktober 2016. ... 'Stukjes hemelsblauw' is een prachtig verhaal dat boordevol gevoelens zit, ... Stukjes hemelblauw Sue Durrant Katie Harnett (ill.) Leesboeken, Familie ... Recensie: Stukjes hemelblauw - NerdyGeekyFanboy ... ... Stukjes hemelblauw Sue Durrant Katie Harnett (ill.) Leesboeken, Familie, Gevoelens, Vriendschap, 10 en 11 jaar. Ira en haar broertje Zac wonen in een kindertehuis in Londen. Ze hebben het daar niet slecht, maar echt gelukkig is Ira toch ook niet. Konden ze maar in een pleeggezin wonen! Stukjes Hemelblauw is een onvergetelijk en ontroerend verhaal over hoop, het maken van vrienden en het vinden van een thuis. "Sue Durrant weet je als lezer te raken en te ontroeren zonder ooit sentimenteel te worden." - Nan Lenders, vertaalster van o.a. Stukjes Hemelblauw en Een weeffout in onze sterren. Stukjes Hemelblauw is mooie titel voor dit verhaal van de Britse schrijfster Sue Durrant. Het is een verhaal vol hemelsblauwe stukjes die de lezer verwarmen, maar Durrant weet ook de hartverscheurende kanten mooi te beschrijven waarin de pijn van kinderen die zonder stevige basis moeten opgroeien voelbaar wordt. Esther (43) over Stukjes Hemelblauw: Ik doe het niet zo vaak meer, een boek reviewen. Maar voor Stukjes Hemelblauw maak ik een uitzondering. Niet alleen omdat het is geschreven voor een jonge doelgroep (vanaf tien jaar) en ik het dus samen met mijn dochter kan lezen, ook omdat het er zo prachtig uitziet. Stukjes Hemelblauw is een onvergetelijk en ontroerend verhaal over hoop, het maken van vrienden en het vinden van een thuis. "Sue Durrant weet je als lezer te raken en te ontroeren zonder ooit sentimenteel te worden." - Nan Lenders, vertaalster van o.a. Stukjes Hemelblauw en Een weeffout in onze sterren. Stukjes Hemelblauw is een onvergetelijk verhaal over opgroeien, hoop, het maken van vrienden en het vinden van een thuis." Het verhaal is geschreven in dagboekvorm in korte overzichtelijke hoofdstukken. Elk hoofdstuk heeft een mooie illustratie en onderaan elke pagina zijn blaadjes als illustratie toegevoegd. Dit geeft het verhaal iets intiems. Stukjes hemelblauw vertelt het verhaal van Zac en Ira die zonder vader en moeder opgroeien. Daardoor verhuizen ze steeds van het ene pleeggezin naar het andere tot ze plotseling, als ze zeven en negen jaar oud zijn, naar een kindertehuis worden gebracht. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ......

INFORMATIE

AUTEUR
Sue Durrant
DIMENSIE
8,67 MB
BESTANDSNAAM
Stukjes hemelblauw.pdf

OMSCHRIJVING

In oktober 2016 getipt bij De Wereld Draait DoorStukjes Hemelblauw vertelt het verhaal van Zac en Ira, een broer en zus, die zonder vader en moeder opgroeien. Daardoor verhuizen ze van het ene pleeggezin naar het andere tot ze plotseling, als ze zeven en negen jaar oud zijn, naar een kindertehuis worden gebracht. Daar maken ze kennis met de vriendelijke Silas, de prachtige Hortense, de pesterige Jimmy en de griezelige mevrouw Clarks. Na de nodige verwikkelingen en avonturen gaat uiteindelijk hun diep gekoesterde wens in vervulling... Stukjes Hemelblauw is een onvergetelijk en ontroerend verhaal over hoop, het maken van vrienden en het vinden van een thuis. ''Sue Durrant weet je als lezer te raken en te ontroeren zonder ooit sentimenteel te worden.'' - Nan Lenders, vertaalster van o.a. Stukjes Hemelblauw en Een weeffout in onze sterren.

Wil je het boek lezen?Stukjes hemelblauw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sue Durrant. Lezen Stukjes hemelblauw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN