King & Maxwell-bundel

King & Maxwell-bundel - David Baldacci | Highergroundnb.org

...edehands) boeken. Op zoek naar artikelen van King & Maxwell? Artikelen van King & Maxwell koop je eenvoudig online bij bol ... David Baldacci - Standaard UitgeverijStandaard Uitgeverij ... .com Snel in huis Veelal gratis verzonden King & Maxwell-bundel is een geweldig boek. We raden u aan het boek van King & Maxwell-bundel PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur King & Maxwell-bundel. Deel 2, 3 en 5 van de King & Maxwell serie van David BaldacciDrie ijzersterke thrillers met in de hoofdrollen privédetectives Sean ... Drie ijzersterke thrillers met in de hoofdrollen privédetectives Sean King en Michelle Maxwell. Bekend van tv. Het uu ... 'Zo slim dat ze niet meer weet hoe ze met ons om moet gaan' ... ... Drie ijzersterke thrillers met in de hoofdrollen privédetectives Sean King en Michelle Maxwell. Bekend van tv. Het uur van de zonde - Eerst wordt het verminkte lichaam van een onbekende vrouw gevonden en dan worden er twee tieners vermoord. Een seriemoordenaar houdt het plaatsje Wrightsburg in zijn greep en de politie roept de hulp in van privédetectives Sean King en Michelle Maxwell. Drie ijzersterke thrillers met in de hoofdrollen privédetectives Sean King en Michelle Maxwell. Bekend van tv. Het uur van de zonde - Eerst wordt het verminkte lichaam van een onbekende vrouw gevonden en dan worden er twee tieners vermoord. Een seriemoordenaar houdt het plaatsje Wrightsburg in zijn greep en de politie roept de hulp in van privé Er is een onbekende fout opgetreden. Ga naar de homepage...

INFORMATIE

AUTEUR
David Baldacci
DIMENSIE
3,99 MB
BESTANDSNAAM
King & Maxwell-bundel.pdf

OMSCHRIJVING

Drie ijzersterke thrillers met in de hoofdrollen privédetectives Sean King en Michelle Maxwell. Bekend van tv.Het uur van de zonde – Eerst wordt het verminkte lichaam van een onbekende vrouw gevonden en dan worden er twee tieners vermoord. Een seriemoordenaar houdt het plaatsje Wrightsburg in zijn greep en de politie roept de hulp in van privédetectives Sean King en Michelle Maxwell. Veel aanwijzingen zijn er niet, maar King en Maxwell – voormalige agenten van de Secret Service – ontdekken desondanks een patroon. De moordenaar imiteert beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis en laat ieder van zijn slachtoffers achter met een horloge om de pols.Geniaal geheim – Op het terrein van de Farm, het ultrageheime trainingscomplex van de CIA, wordt het lichaam gevonden van Monk Turing. Turing was werkzaam in het nabijgelegen Babbage Town, een mysterieus complex waar wetenschappers aan de meest geavanceerde microprocessor ter wereld werken. Sean King en Michelle Maxwell worden door de eigenaren van Babbage Town ingehuurd om de zaak te onderzoeken. Algauw komen ze erachter dat ’s nachts in het diepste geheim vliegtuigen landen op de Farm. En dat de bewoners van Babbage Town zich misschien met meer bezighouden dan alleen hun wetenschappelijke werk.De zesde man – In de ultrabeveiligde staatsgevangenis Cutter’s Rock wordt seriemoordenaar Edgar Roy gevangengehouden, in afwachting van zijn rechtszaak. Het is vrijwel zeker dat hij veroordeeld zal worden. Privédetectives Sean King en Michelle Maxwell worden door Roys advocaat Ted Bergin gevraagd hem bij te staan, maar nog voor hun eerste ontmoeting wordt Bergin vermoord. In een poging te achterhalen wat er precies gebeurd is, neemt King de verdediging van Roy op zich. Samen met Maxwell gaat hij op zoek naar antwoorden op vragen die iedereen uit de weg gaat. Want is Edgar Roy inderdaad een moordenaar? En wie heeft Ted Bergin vermoord? En waarom is de FBI zo geïnteresseerd in deze zaak?

Wil je het boek lezen?King & Maxwell-bundel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Baldacci. Lezen King & Maxwell-bundel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN