Vlaamse reuzen. De complete stripgids - interviews 1974-2001

Vlaamse reuzen. De complete stripgids - interviews 1974-2001 - Toon Horsten | Highergroundnb.org

...er en […] Deze week verschijnt 'Vlaamse Reuzen ... PDF HR Nero Integraal6 BIW - Stripspeciaalzaak.be ... . De complete Stripgids-interviews 1974-2001', waarin alle interviews uit de eerste reeks van Stripgids gebundeld zijn. De interviewers, Jan Smet en Toon Horsten, geven achteraan bij elk vraaggesprek ook een kijkje achter de... Vanaf 1997 voegde Toon Horsten er nog een reeks interviews aan toe, voordat het ondertussen al erg onregelmatig verschijnende blad ophield te bestaan. Vlaamse Reuzen bundelt voor het eerst alle ges ... Vlaamse reuzen. De complete stripgids - interviews 1974 ... ... . Vlaamse Reuzen bundelt voor het eerst alle gesprekken met de Vlaamse stripmakers die in al die jaren in Stripgids verschenen. Volgende week verschijnt 'Vlaamse Reuzen. De complete Stripgids-interviews 1974-2001', waarin alle interviews uit de eerste reeks van Stripgids gebundeld zijn. Daarin ook de integrale interviews met Karel Verschuere en diens jarenlange werkgever, Willy Vandersteen. Stripgids, gemaakt en grotendeels geschreven door pionier Jan Smet, besteedde sinds 1974 uitgebreid aandacht aan Vlaamse stripverhalen.Vooral de interviews met alle toenmalige groten en de mooie jonge goden werden in die tijd fel opgemerkt. Wat begon als een op enthousiasme drijvend fanzine, groeide uit tot een referentie in de wereld van het Vlaamse beeldverhaal. Wat begon als een op enthousiasme drijvend fanzine, groeide uit tot een referentie in de wereld van het Vlaamse beeldverhaal. Vanaf 1997 voegde Toon Horsten er nog een reeks interviews aan toe, voordat het ondertussen al erg onregelmatig verschijnende blad ophield te bestaan.Vlaamse Reuzen bundelt voor het eerst alle gesprekken met de Vlaamse stripmakers die in al die jaren in Stripgids ... Vlaamse reuzen: de complete stripgids-interviews 1974-2001 Met fotograaf Charlie De Keersmaecker ging Annelies Verbeke op zoek naar nachtmensen en plaatsen waar mensen 's nachts verzamelen. Belgisch staatsblad Stripweb, uw online stripwinkel. De plaats om online strips de strip of het boek Vlaamse Reuzen - De complete stripgidsinterviews 1974-2001 te bestellen. Buy Vlaamse reuzen: de complete Stripgids-interviews 1974-2001 01 by Sme...

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Horsten
DIMENSIE
12,86 MB
BESTANDSNAAM
Vlaamse reuzen. De complete stripgids - interviews 1974-2001.pdf

OMSCHRIJVING

Stripgids, gemaakt en grotendeels volgeschreven door pionier Jan Smet, besteedde sinds 1974 uitgebreid aandacht aan Vlaamse stripverhalen. Vooral de interviews met vrijwel alle toenmalige groten en de mooie jonge goden van die tijd werden fel opgemerkt. Wat begon als een op enthousiasme drijvend fanzine, groeide uit tot een referentie in de wereld van het Vlaamse beeldverhaal. Vanaf 1997 voegde Toon Horsten er nog een reeks interviews aan toe, voordat het ondertussen al erg onregelmatig verschijnende blad ophield te bestaan.Vlaamse Reuzen bundelt voor het eerst alle gesprekken met de Vlaamse stripmakers die in al die jaren in Stripgids verschenen.

Wil je het boek lezen?Vlaamse reuzen. De complete stripgids - interviews 1974-2001 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Horsten. Lezen Vlaamse reuzen. De complete stripgids - interviews 1974-2001 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN