Influenza

Influenza - Reinold Vugs | Highergroundnb.org

...wordt veroorzaakt. Dit virus infecteert de luchtwegen ... Influenza | Cijfers & Context | Sterfte ... ... . Veel mensen zeggen griep te hebben als ze in de winter of de herfst door een verkoudheidachtige ziekte met wat koorts worden getroffen, maar hierbij gaat het meestal om een gewoon verkoudheidsvirus.Echte influenza leidt bij de meeste mensen tot aanzienlijke symptomen en een niet ... Influenza wordt veroorzaakt door type A-, B- of C-influenzavirussen. Aviaire influenzavirussen worden beschouwd als de b ... Influenza | LCI richtlijnen ... . Aviaire influenzavirussen worden beschouwd als de bron van de type A-influenzavirussen die bij bepaalde zoogdieren (mens, paard, varken) regelmatig worden geïsoleerd. Influenza, commonly known as "the flu", is an infectious disease caused by an influenza virus. Symptoms can be mild to severe. The most common symptoms include: high fever, runny nose, sore throat, muscle and joint pain, headache, coughing, and feeling tired. These symptoms typically begin two days after exposure to the virus and most last less than a week. Influenza, ook wel griep ...

INFORMATIE

AUTEUR
Reinold Vugs
DIMENSIE
7,39 MB
BESTANDSNAAM
Influenza.pdf

OMSCHRIJVING

Influenza vertelt over de journalist Richard Gabriels en de jonge virologe Lilian Jonas die op het spoor komen van een dodelijk virus, dat in kwade handen opnieuw miljoenen slachtoffers zou kunnen maken. De promotor van Lilian komt op verdachte wijze om het leven, evenals de andere deelnemers aan een geheime expeditie. Lilian slaagt er in Richard over te halen om samen het raadsel rond het virus op te lossen. Het gevolg is een ijzingwekkende jacht op het virus die eindigt in New York. Influenza van Reinold Vugs is gebaseerd op een kranenbericht van eind 1997, waarin het lugubere verhaal opdook over de ontdekking van bevroren lijken op een kerkhof in het noordpoolstadje Longyearbyen, Spitsbergen. Het ging om slachtoffers van de Spaanse griep die in de permafrost geconserveerd waren gebleven. Dit spectaculaire bericht bracht Reinold Vugs op het idee een thriller te schrijven. Hij las veel over het fenomeen griep en overlegde met specialisten en virologen. Het resultaat is een angstaanjagend spannend en meeslepend boek. Inmiddels lijkt de griep, waaraan wereldwijd jaarlijks nog steeds tienduizenden mensen overlijden, als thriller-onderwerp een waarachtig thema te zijn geworden.

Wil je het boek lezen?Influenza in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Reinold Vugs. Lezen Influenza Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN