Van herbestemming naar hergebruik

Van herbestemming naar hergebruik - none | Highergroundnb.org

... was het thema van het Jaar van de Boerderij 2013, een initiatief van de stichting Agrarisch Erfgoed Nederland ... Herbestemming - Wikipedia ... . Het boek VAN HERBESTEMMING NAAR HERGEBRUIK zet de discussiepunten en onderzoeksresultaten op een rij en presenteert nieuwe inzichten en oplossingen. Herbestemming van historische boerderijen was het thema van het Jaar van de Boerderij 2013, een initiatief van de stichting Agrarisch Erfgoed Nederland. Het boek VAN HERBESTEMMING NAAR HERGEBRUIK zet de discussiepunten en onderzoeksresultaten op een rij en pres ... VAN HERBESTEMMING NAAR HERGEBRUIK - Resultaten van het ... ... . Het boek VAN HERBESTEMMING NAAR HERGEBRUIK zet de discussiepunten en onderzoeksresultaten op een rij en presenteert nieuwe inzichten en oplossingen. Het boek Van herbestemming naar hergebruik. Resultaten van het Jaar van de Boerderij 2013 gaat over de gevolgen van de bouw- en afbraakwoede in de afgelopen decennia in het Nederlandse buitengebied. En vooral ook over wat er aan te doen is. Van herbestemming naar hergebruik- Resultaten van het Jaar van de Boerderij 2013. Tekst: Peter Bouwman, Gerard Hendrix, Piet den Hertog, Machteld Linssen, Hans Renes, Judith Toebast, Ineke de Visser. Reportages: Ewoud van Arkel. Paperback, 22×22 cm 72 pagi...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
11,46 MB
BESTANDSNAAM
Van herbestemming naar hergebruik.pdf

OMSCHRIJVING

In Nederland staan 90.000 historische boerderijen. Meer dan tien procent daarvan staat leeg. Deze gebouwen zijn alleen te behouden door ze nieuwe bestemmingen te geven. Maar hoe doe je dat in deze tijd van vastgoedcrisis, krimp en schaalvergroting? En zonder het karakter van de gebouwen en het landschap aan te tasten?Herbestemming van historische boerderijen was het thema van het Jaar van de Boerderij 2013, een initiatief van de stichting Agrarisch Erfgoed Nederland. Het boek VAN HERBESTEMMING NAAR HERGEBRUIK zet de discussiepunten en onderzoeksresultaten op een rij en presenteert nieuwe inzichten en oplossingen. Voorbeelden van geslaagde transformaties van boerderij en erf illustreren dat respectvolle en inventieve omgang met gebouwd erfgoed wel degelijk helpen bij de hernieuwde ontwikkeling van het agrarische landschap.

Wil je het boek lezen?Van herbestemming naar hergebruik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Van herbestemming naar hergebruik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN