Mij pak je niet

Mij pak je niet - Martine Glaser | Highergroundnb.org

...elige initiatieven verpakkingsafval wil vermijden ... Mij pak je niet in - Google My Maps ... . Winst voor iedereen. Als burger is het ons zo aangeleerd dat het meeste dat we kopen verpakt is. Denk maar aan een belegd broodje, groenten en fruit in de supermarkt, de slager, take-awaymaaltijden. Mij Pak Je Niet In werkt bottom up: alle deelnemers die nuttige informatie aandragen, trekken het initiatief mee. Trots op… Oorspronkelijk was Mij Pak Je Niet In een Gents initiatief. De eerste adresjes op de kaart waren dan ook in ... Mij pak je niet in - schonestadsmeisje ... . De eerste adresjes op de kaart waren dan ook in Gent. Het is mooi om te zien hoe burgers van heel Vlaanderen de kaart uitbreiden. Mij pak je niet van Martine Glaser is een spannend boek over de gevaren van roken en de gewetenloze tabaksindustrie. Het is voor lezers vanaf ongeveer 13 jaar. Het boek vertelt het verhaal over Thomas, zoon van de directeur van een tabaksgigant. Mij pak je niet in. 1,5 d. vind-ik-leuks. 'Mij pak je niet in' is een burgerinitiatief. We inspireren elkaar om verpakkingsafval te vermijden. Mij pak je niet. roken, tabaksindustrie, vriendschap, games, liefde en loyaliteit, verlies, van eigen bodem, Nederlands. Een spannend en aangrijpend verhaal over de gevaren van roken én van de gewetenloze tabaksindustrie. Voor lezers vanaf 14 jaar. Thomas, de zoon van BT-directeur Magnussen, heeft het voor elkaar. Mij pak je niet. Bekijk alles van Martine Glaser. ISBN. 9789044834659. Laat als eerste een recensie achter. Aantal. In Winkelwagen Mij pak je niet in. 1.4K likes. 'Mij pak je niet in' is een burgerinitiatief. We inspireren elkaar om verpakkingsafval te vermijden. Mij Pak Je Niet In. Op deze kaart kan je winkels, boerderijen en andere organisaties vinden waar je als klant welkom bent met hervulbare potjes en zakjes. Ook organisaties, ... Mij pak je niet Martine Glaser • Boek • hardback. Samenvatting . roken, tabaksindustrie, vriendschap, games, liefde en loyaliteit, verlies, van eigen bodem, Nederlands Een spannend en aangrijpend verhaal over de gevaren van roken én van de gewetenloze tabaksindustrie. Dit is niet altijd mooi, fijn en makkelijk. Martine Glaser schiet met Mij pak je niet precies in de roos. Ze opent ogen, maakt bewust en geeft een boodschap mee. Dat was ook voor mij een heel sterk punt: als het boek uit is wil ik het gevoel hebben dat er een boodschap werd overgebracht. Mij pak je niet is van begin tot eind een boeiend en bijzonder origineel verhaal over de geheimen en leugens van de tabaksindustrie. Een ideale manier om de blik van jongeren te openen voor deze gevaren en dat alles verwerkt in een spannend verhaal boordevol actie. Wa...

INFORMATIE

AUTEUR
Martine Glaser
DIMENSIE
11,74 MB
BESTANDSNAAM
Mij pak je niet.pdf

OMSCHRIJVING

roken, tabaksindustrie, vriendschap, games, liefde en loyaliteit, verlies, van eigen bodem, NederlandsEen spannend en aangrijpend verhaal over de gevaren van roken én van de gewetenloze tabaksindustrie. Voor lezers vanaf 14 jaar.Thomas, de zoon van BT-directeur Magnussen, heeft het voor elkaar. Hij ziet er goed uit en leidt een luxeleventje, alleen de studie die zijn pa voor hem heeft gepland ziet hij niet zitten; hij wil liever games ontwerpen. Floor heeft het minder getroffen. Haar vader is vertrokken en haar moeder is ernstig ziek. Als hun vrienden Pip en Roy ten strijde trekken tegen de tabaksindustrie, die alles op alles zet om jongeren aan het roken te krijgen, worden ook Thomas en Floor meegesleept in die strijd. Maar Big Tobacco slaat keihard terug.

Wil je het boek lezen?Mij pak je niet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martine Glaser. Lezen Mij pak je niet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN