Steen van geduld

Steen van geduld - Atiq Rahimi | Highergroundnb.org

... coma ligt nadat hij tijdens een zoveelste gevecht zwaar gewond is geraakt ... Recensie van Kees van Duyn over Steen van geduld | Hebban.nl ... . Haar bidden wordt snel een beschouwing van haar leven. Steen van geduld. Auteur(s) Atiq Rahimi Redacteur(s) Ilonka Reintjens Vertaler(s) Kiki Coumans. NUR code(s) 302 Vertaalde literaire roman, novelle Imprint(s) De Geus Uitgever(s) Singel Uitgeverijen. Taal Nederlands Vers. datum 01/09/2009 NSTC 100003770. Een vrouw waakt bij haar man, die in coma van een oorlogsmissie is teruggebracht. Steen van geduld (eBook) Atiq Rahimi is een geweldige auteur. Download e ... Steen van geduld door Atiq Rahimi - boekhandeldouwes.nl ... . Steen van geduld (eBook) Atiq Rahimi is een geweldige auteur. Download en lees het boek Steen van geduld op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Steen van geduld in PDF, ePUB, MOBI. Een vrouw waakt bij haar man, die in coma van een oorlogsmissie is teruggebracht. Koop nu Steen van geduld van Atiq Rahimi bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Steen van geduld | ISBN 9789044514711 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Steen van geduld Sange saboer. Atiq Rahimi. Steen van geduld Sange saboer. Atiq Rahimi . Een ingetogen maar hartstochtelijke ode aan de Afghaanse vrouwEen vrouw waakt bij haar man, die in coma van een oorlogsmissie is teruggebracht. In die kleine ruimte, alleen ... Steen van geduld is een niet al te dikke roman over het leven van een Afghaanse vrouw in de oorlog. Deze vrouw verzorgt haar man die, als gevolg van een nekschot, in coma is geraakt. Deze man, die niet meer kan spreken en alleen maar (zo lijkt het in ieder geval) kan ademen, fungeert als klankbord voor de vrouw. Een vrouw waakt bij haar man, die in coma van een oorlogsmissie is teruggebracht. In die kleine ruimte, alleen met haar man en haar gebeden, verliest ze zichzelf in een lange monoloog, waarin ze zich uitspreekt over haar ongeluk, haar pijn, haar vernederi Bart Van Loo. vrijdag 15 januari 2010 "Steen van geduld" (Atiq Rahimi) ... Steen van geduld. Een vrouw waakt bij haar man, die in coma van een oorlogsmissie is teruggebracht. In die kleine ruimte, alleen met haar man en haar gebeden, verliest ze zichzelf in een lange monoloog waarin ze zich uitspreekt over haar ongeluk, haar pijn, haar vernederingen in haar huwelijk en haar grootste geheimen. Steen van geduld is een poëtische en sobere roman die ondanks de aangrijpende inhoud nooit helemaal op kruissnelheid komt. Het lijkt alsof Rahimi veeleer een monoloog voor theater schreef. Die monoloog wordt geregeld onderbroken met korte, precieze beschrijvingen van de kamer, de man, het geluid op de achtergrond, zeg maar regie-aanwijzingen. Steen van geduld Atiq Rahimi. Een vrouw waakt bij haar man, die in coma van een oorlogsmissie is teruggebracht. In die kleine ruimte, alleen met haar man en haar gebeden, verliest ze zichzelf in een lange mon...

INFORMATIE

AUTEUR
Atiq Rahimi
DIMENSIE
4,87 MB
BESTANDSNAAM
Steen van geduld.pdf

OMSCHRIJVING

Een vrouw waakt bij haar man, die in coma van een oorlogsmissie is teruggebracht. In die kleine ruimte, alleen met haar man en haar gebeden, verliest ze zichzelf in een lange monoloog, waarin ze zich uitspreekt over haar ongeluk, haar pijn, haar vernederingen in haar huwelijk en haar grootste geheimen.

Wil je het boek lezen?Steen van geduld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Atiq Rahimi. Lezen Steen van geduld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN