De Zweefmolen

De Zweefmolen - Susan Smit | Highergroundnb.org

...s zuiveren, dierenfluisteraars met haar kat praten, overwon haar weerzin tegen opdrachten als 'teken je essentie', werd ingestraald met gekleurd licht, gemasseerd met klanken en geprikt met ... Zweefmolen op Tilburgse kermis, die uren stilstond, weer ... ... ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Smit, Susan - De zweefmolen. Nederlands : Uitgever: Lebowski: Bijzonderheden: 2008 - 3e druk - 350 p - softcover De zweefmolen! Altijd al willen zweven? Dan is dit je kans! Hoe sneller de Zweefmolen draait, hoe schuiner en verder je naar de buitenkant geslingerd wordt. Je neemt plaats in het veilige zitje, en hangend zweef je in de rondte. Dit is echt hartstikke leuk! Voor de veiligheid moet je groter dan 80 centimeter zijn om me te kunnen zweven in de . ... De zweefmolen - Susan Smit - 9789048803996 | Bruna.nl ... . Je neemt plaats in het veilige zitje, en hangend zweef je in de rondte. Dit is echt hartstikke leuk! Voor de veiligheid moet je groter dan 80 centimeter zijn om me te kunnen zweven in de ... Nostalgische Zweefmolen. Kinderen vinden het altijd leuk om even in de zweefmolen te zitten het lijkt of ze zweven. Deze leuke zweefmolen heeft vele zitplaatsen. De stoeltjes hangen aan kettingen op enige hoogte aan een draaischijf. Naarmate de snelheid toeneemt bewegen de kinderen steeds verder naar buiten in de vorm van een uitwaaierende rok. Zweefmolen Elzinga 2007! Danny en Gert jan. Zweefmolen van de Meulen. Zweven in Amsterdam De Grote Zweefmolen heeft geen eigen orgel, maar heeft een elektronische muziekinstallatie. Hierop draait een album met muziek van draaiorgel 'De Cementmolen', een Carl Frei-orgel uit 1935.Deze muziek is commercieel uitgegeven door 'Dureco / Mr. Bongo / Omega', en betreft een potpourri van populaire muziek zoals 'Brabantse nachten zijn lang', 'Pierrot' en 'De Vogeltjesdans'. De zweefmolen: wegwijs in de jungle van alternatieve behandelingen is een verhelderende gids over alternatieve kuren, behandelingen en therapieën voor zoekenden die wars zijn van zweverigheid en beschikken over een flinke dosis zelfspotEr is een wild...

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Smit
DIMENSIE
9,59 MB
BESTANDSNAAM
De Zweefmolen.pdf

OMSCHRIJVING

Een verhelderende gids voor zoekenden die wars zijn van zweverigheid en beschikken over een flinke dosis zelfspotSusan probeerde voor haar column in het tijdschrift Happinez tientallen alternatieve therapieën. Deze zijn in De zweefmolen verder uitgewerkt en aangevuld met nieuwe avonturen en praktische informatie. Susan at geestverruimende paddestoelen, deed een tantrische seks-cursus, liet ghostbusters haar huis zuiveren, dierenfluisteraars met haar kat praten, overwon haar weerzin tegen opdrachten als 'teken je essentie', werd ingestraald met gekleurd licht, gemasseerd met klanken en geprikt met naalden. Smit schrijft oneerbiedig, onbevooroordeeld, eerlijk en met humor over haar ervaringen in het alternatieve circuit. Ze geeft tips om te overleven in de spirituele jungle, waarschuwt voor charlatans en prutsers en pleit voor kwaliteitsbewaking, voorlichting en professionalisering van alternatieve geneeswijzen.

Wil je het boek lezen?De Zweefmolen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Smit. Lezen De Zweefmolen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN