Het geheim van het Nachtegaalbos

Het geheim van het Nachtegaalbos - Lucy Strange | Highergroundnb.org

... een boek om in een adem uit te lezen. Het is een sprookjesachtig verhaal over verschillende serieuze thema's, die prachtig zijn uitgewerkt ... Het geheim van het Nachtegaalbos - Lucy Strange - YouTube ... . Lucy Strange slaagt erin vanaf de eerste bladzijde te boeien, wat gezien de setting waarin het verhaal zich afspeelt een prestatie is, omdat deze wellicht niet alle lezers direct aanspreekt. Lees dit boek! 'Het geheim van het Nachtegaalbos' van debutant Lucy Strange is een mysterieus sprookje over hoop, vriendschap en de kracht van... Titel Engels: The secret of Nightingale Wood Titel Nederlands: Het geheim van het Nachtegaalbos Genre: Fictie, kinderboek vanaf 10 jaar ... Athenaeum Boekhandel | Het geheim van het Nachtegaalbos ... ... ... Titel Engels: The secret of Nightingale Wood Titel Nederlands: Het geheim van het Nachtegaalbos Genre: Fictie, kinderboek vanaf 10 jaar, Schrijver: Lucy Strange Verteller: Lucy Strange Duur van het boek: 6 uur 11 minuten Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 12 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Dwalen in het Nachtegaalbos Engeland, 1919. Na de dood van haar broertje verhuist de twaalfjarige Henrietta met haar familie naar een oud huis aan zee. Henri's moeder is zo verdrietig dat ze haar kamer niet uitkomt, en haar vader is veel weg voor zijn werk. Dan begint Henri maar op eigen houtje de omgeving te verkennen. Niemand merkt het als ze op een avond afdwaalt naar het enge bos achter ......

INFORMATIE

AUTEUR
Lucy Strange
DIMENSIE
6,85 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van het Nachtegaalbos.pdf

OMSCHRIJVING

'Het geheim van het Nachtegaalbos' is een prachtig kinderboek over de kracht van fantasie. Grote thema's als verlies en rouw spelen een subtiele rol in het betoverende verhaal. Dwalen in het NachtegaalbosEngeland, 1919. Na de dood van haar broertje verhuist de twaalfjarige Henrietta met haar familie naar een oud huis aan zee. Henri's moeder is zo verdrietig dat ze haar kamer niet uitkomt, en haar vader is veel weg voor zijn werk. Dan begint Henri maar op eigen houtje de omgeving te verkennen. Niemand merkt het als ze op een avond afdwaalt naar het enge bos achter het huis. Daar komt ze Mot tegen, een vreemde vrouw die Henry kan helpen haar familie te redden.Verlies en verbeeldingIn 'Het geheim van het Nachtegaalbos' komen grote thema's als verlies en rouw op een fijngevoelige manier aan de orde. Verhalen en sprookjes raken in Henry's gedachten verwikkeld met de mysteries en tegenslagen van de echte wereld. Haar verbeelding helpt haar een weg door de duisternis te vinden.

Wil je het boek lezen?Het geheim van het Nachtegaalbos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucy Strange. Lezen Het geheim van het Nachtegaalbos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN