Een grootse mislukking

Een grootse mislukking - Rutger Lemm | Highergroundnb.org

...derlands Autobiografisch . 224 pagina's Eerste druk: De Bezige Bij, Amsterdam (Nederland) Het leven van Rutger Lemm ... Een grootse mislukking door Rutger Lemm vanaf 21 augustus ... ... ... Een grootse mislukking. 21 maart 2015 · Een boek vol hilarische verhalen: troost voor perfectionisten en andere (zelf)twijfelaars. Gerelateerde video's. 3:15. Boektrailer. Een grootse mislukking. Mislukking: hoe ga je ermee om? Mislukking. In de liefde, voor een baan, voor een opleiding. Het gebeurt iedereen. Maar als het je gebeurt, zit je met twijfel aan jezelf, je kunnen, je waarde als mens. Rutge ... Een grootse mislukking - De Bezige Bij ... . Het gebeurt iedereen. Maar als het je gebeurt, zit je met twijfel aan jezelf, je kunnen, je waarde als mens. Rutger Lemm Een grootse mislukking. waargebeurde verhalen over perfectie en falen. Gedrukt boek . Autobiografische verhalen over onder meer mislukkingen en het volwassen worden. Genre Verhalenbundel, Fictie Onderwerpen Geschiedenis, Levensbeschrijving, autobiografieën, Mens en maatschappij algemeen, Lemm, Rutger...

INFORMATIE

AUTEUR
Rutger Lemm
DIMENSIE
12,73 MB
BESTANDSNAAM
Een grootse mislukking.pdf

OMSCHRIJVING

In het leven van Rutger Lemm gaan voortdurend dingen mis. Als kind stoot hij regelmatig zijn melkbeker om, tot grote irritatie van zijn vader. Hij maakt een soloreis naar Iran, maar keert voortijdig terug. En lange tijd lukt het hem niet om tijdens de seks een hoogtepunt te bereiken. Telkens komt de werkelijkheid niet overeen met zijn fantasie en stelt hij zichzelf onvermijdelijk teleur. Door een burn-out realiseert Rutger zich dat iedereen doet alsof, dat het perfecte geluk op Facebook en Instagram, in de sportschool en bij De Wereld Draait Door een spel is waar hij niet langer aan mee wil doen: schoonheid schuilt juist in de imperfectie. In dit boek is Rutger Lemm genadeloos voor de wereld om hem heen, maar vooral voor zichzelf. Aan de hand van anekdotes, reisverhalen, de geschiedenis, stand-up comedy, Nietzsche, Woody Allen en Girls vertelt hij het verhaal van zijn moeizame volwassenwording in een steeds gecompliceerdere wereld.

Wil je het boek lezen?Een grootse mislukking in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rutger Lemm. Lezen Een grootse mislukking Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN