Creatief plannen & meer

Creatief plannen & meer - Rebecca Spooner | Highergroundnb.org

...h is kritisch en vindt het onzin dat er zo lang gewacht wordt met een nieuwe film ... Rebecca Spooner Creatief plannen & meer | wehkamp ... . Maar nu horen we via Showbiz Cheat Sheet dat Marvel Studios enorm grote plannen heeft voor ... Creatief plannen en meer door Spooner, Rebecca, EAN 9789045324234. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer ... Bouw flexibiliteit in en houd er vooraf al rekening mee wat er moet gebeuren als alles niet volgens plan verloopt of in praktijk niet haalbaar is. Probeer dan in kaart te brengen welke paden nog meer naar het doel leiden, zoda ... Creatief plannen & meer | Boeken ... . Probeer dan in kaart te brengen welke paden nog meer naar het doel leiden, zodat er een alternatief plan op de plank ligt. Ruimte voor fantasie is ook een belangrijke voor creatief denken. Eigenlijk gaat het hier vooral om: het mag. Dus ook gekke ideeën, vreemde verzinsels of rare plannen moeten de mogelijkheid hebben om te kunnen bestaan in de klas. Meer fantasie betekend meer opties, wat er voor zorgt dat leerlingen gestimuleerd worden om creatiever te denken. Op zoek naar artikelen van MUS creatief? Artikelen van MUS creatief koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Met stiften en stickers kan je je daar ook creatief mee uitleven! Kim Dekeyser is zo'n 'plannernerd', zoals ze het zelf omschrijft. Het is een manier om overzicht te bewaren over al haar drukke bezigheden: gezin, lesgeven en zelf studeren. Tijdens een workshop bij Vida Design vertelt Kim over haar passie. Meer lezen over planners en plannen?...

INFORMATIE

AUTEUR
Rebecca Spooner
DIMENSIE
9,98 MB
BESTANDSNAAM
Creatief plannen & meer.pdf

OMSCHRIJVING

Plannen kent straks geen geheimen meer voor jou. Dit boek biedt je alle informatie en inspiratie om je leven te ordenen, plannen te maken, doelen te stellen, en je creativiteit een boost te geven. Plannerexpert en blogbekendheid Rebecca Spooner neemt je mee langs alle verschillende aspecten van het proactief journalen en plannen, en ze vertelt je alle geheimen en essentiële tools zodat je meteen aan de slag kunt met je eigen planner.- Volledige uitleg over verschillende plannerstijlen: van bulletjournalen tot de Alistair Methode.- Creëer dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse logs die afgestemd zijn op jouw leven en die werken voor jou.- Honderden inspirerende foto's van lay-outs en spreads- Instructies voor het maken van lijstjes, trackers, braindumps en collecties om alles bij de hand te hebben.- Stap-voor-stap instructies voor het maken van herinneringenpagina's en handige accessoires.- Persoonlijke anekdotes over de uitdagingen en successen uit de plannerscarrière van Rebecca.Of je nu je washok wilt herindelen, het weekmenu wilt samenstellen, je droomvakantie vorm wilt geven, persoonlijke mijlpalen wilt herinneren of wilt trainen voor je eerste 5 kilometer: Creatief plannen & meer bied je alle informatie om je mentale rommel op te ruimen, je tijd te managen, te focussen op doelen en creatief bezig te zijn.

Wil je het boek lezen?Creatief plannen & meer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rebecca Spooner. Lezen Creatief plannen & meer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN