Arendsoog 44 - Vraagtekens voor Arendsoog

Arendsoog 44 - Vraagtekens voor Arendsoog - Paul Nowee | Highergroundnb.org

...ns voor arendsoog Paul Nowee. 1. Verschenen in 1990 bij Malmberg B ... Arendsoog 44 - Vraagtekens voor Arendsoog PDF Download ... ... .V. Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Junior Topics 0 Genre Kind & Jeugd Uitgeverij Malmberg B.V. Laatste editie 01 januari 1990 ISBN 9789020884623 + Boekinformatie wijzigen. Jouw boekenplank - 36 geen alibi voor Arendsoog ,druk 1 - 37 Arendsoog zet een val , DRUK 1 - 37 Arendsoog zet een val , DRUK 8 - 39 Alias Arendsoog , druk 6 - 40 De sheriff van Wurding ,7e druk. - 41 Arendsoog Mexicaans avontuur , druk 6 z.g.a.n. - 44 vraagte ... 11 x Arendsoog - Kinderboeken | Jeugd | 10 tot 12 jaar ... ... . - 41 Arendsoog Mexicaans avontuur , druk 6 z.g.a.n. - 44 vraagtekens voor Arendsoog , DRUK 1 z.g.a.n. - Arendsoog en het geheim van het gouden graf, DRUK 1 Vraagtekens voor Arendsoog - Arendsoog van Paul Nowee (boek, paperback, ISBN 9789049910440). Midden in een veetransport naar Baywater Junction worden Arendsoog, Witte Veder en de drijvers verrast door een ware... Arendsoog (Arendsoog, #1), Witte Veder (Arendsoog #2), Het raadsel van de Mosquito vallei (Arendsoog #3), Arendsoog in de knel (Arendsoog #4), De bende ... code: boaroog44 Arendsoog Vraagtekens voor Arendsoog. Nr. 44 van de 63 delige reeks, 1e druk. (illustraties van H.G.Kresse) Compleet met de destijds bijgevoegde sticker....

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Nowee
DIMENSIE
7,86 MB
BESTANDSNAAM
Arendsoog 44 - Vraagtekens voor Arendsoog.pdf

OMSCHRIJVING

Midden in een veetransport naar Baywater Junction worden Arendsoog, Witte Veder en de drijvers verrast door een ware zondvloed. In een verlaten goudzoekersdorpje hoort Arendsoog geschreeuw en hij ontdekt daar een man, die Gekke Doobey blijkt te heten. Arendsoog redt hem, maar Doobey is in het geheel niet dankbaar en snauwt onze vrienden af.De kudde komt aan in Bayswater Junction en Arendsoog gaat op bezoek bij Mister Lorning, de koper van de kudde. Hij hoort dat Doobey op zoek is naar de Merling-schat, een legendarische schat die vlak bij het dorpje begraven zou moeten liggen. Doobey is de enige die de moed nog niet heeft opgegeven. Maar als hij zo onvriendelijk was, betekende dat dan misschien dat Doobey de schat ook daadwerkelijk had gevonden, en nu geen pottenkijkers in de buurt wilde hebben?Als onze vrienden weer teruggaan, treffen ze niet Doobey, maar een viertal mannen aan. Waar is Doobey gebleven?Langzamerhand komt Arendsoog op het spoor van een gevaarlijke bende die geen mogelijkheid schuwt om de Merling-schat te vinden. Dat daar verschillende doden bij vallen lijkt ze niet te deren...Wie is de opdrachtgever van de vier mannen die Doobey gevangen houden? En zal Arendsoog de plannen van de bende weten te verijdelen? Je leest het allemaal in deze spannende Arendsoog!

Wil je het boek lezen?Arendsoog 44 - Vraagtekens voor Arendsoog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Nowee. Lezen Arendsoog 44 - Vraagtekens voor Arendsoog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN