Zomer van de beer

Zomer van de beer - Bella Pollen | Highergroundnb.org

... maakt 'm fris en fruitig met een laag alcoholpercentage (2%) ... De zomer van de beer | Pollen, Bella | 9789047202110 ... ... . Liever helemaal geen alcohol? Probeer dan eens de Amstel Radler 0.0% Net zo verfrissend, zonder alcohol! De zomer van de beer is een meeslepend verhaal over een gezin dat verder moet na de dood van de vader, en stelt op een indringende wijze de vraag hoe goed je je naasten nu eigenlijk kunt kennen. In de zomer van 1979 arriveert Letty met haar drie kinderen op een Schots eiland. De zomer van de beer direct en eenvoudig bestellen uit voor ... Zomerbier: lekkere, frisse speciaalbieren voor op het ... ... . De zomer van de beer direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. De zomer van de beer is een meeslepend verhaal over een gezin dat verder moet na de dood van de vader, en stelt op een indringende wijze de vraag hoe goed je je naasten nu eigenlijk kunt kennen. In de zomer van 1979 arriveert Letty met haar drie kindere De zomer van de beer | ISBN 9789047202110 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het e-book De zomer van de beer, geschreven door Bella Pollen, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De zomer van de beer book. Read 302 reviews from the world's large...

INFORMATIE

AUTEUR
Bella Pollen
DIMENSIE
11,23 MB
BESTANDSNAAM
Zomer van de beer.pdf

OMSCHRIJVING

In de zomer van 1979 arriveert Letty met haar drie kinderen op een Schotseiland. Haar man, die diplomaat Nicky Flemming, is onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen in Bonn, waarna Letty en de kinderen de stad moesten verlaten Nicky’s dood is omgeven door raadsels en Letty begint zich af te vragen hoe goed ze haar man eigenlijk kende. Verkocht hij werkelijk staatsgeheimen aan de communisten, zoals zijn voormalige collega’s lijken te denken?

Wil je het boek lezen?Zomer van de beer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bella Pollen. Lezen Zomer van de beer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN